Ανακοίνωση της παράταξης «Νέο Κιλελέρ»: «Καρέκλα όλα», κυρία Πιλάτου.

409

«Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η συνέντευξη που παραχώρησε η κα Πιλάτου συμπίπτει με την κυκλοφορία του νέου βιβλίου με σκίτσα του ΑΡΚΑ και τίτλο «Καρέκλα Όλα».
Η κα Πιλάτου το έχει κάνει πράξη εδώ και καιρό: θυσιάζει τα πάντα, με πρώτη την ίδια την ψήφο των δημοτών της Νίκαιας, για την καρέκλα της και ό,τι αυτή συνεπάγεται για την ίδια.
Η διαδρομή της είναι γνωστή στους κατοίκους της Νίκαιας: στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια του συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» κι εξελέγη με τη σημαία του. Στην πορεία, διαφώνησε, όπως αναφέρει η ίδια, με τη δημοτική αρχή, χωρίς ωστόσο να υποβάλλει,ως όφειλε, την παραίτησή της.
Κι όχι μόνο δεν παραιτήθηκε όπως είχε και έχει ηθική υποχρέωση έναντι των δημοτών, όχι μόνο «γραπώθηκε» στην καρέκλα τηςαλλά παραβιάζοντας καταφανώς το πνεύμα της λαϊκής εντολής και προδίδοντας την εμπιστοσύνη αυτών που την ψήφισαν, άρχισε να επιδίδεται σε «κλεφτοπόλεμο» επιχειρώνταςδιαρκώς να θέτει εμπόδια στην εύρυθμη λειτουργία του δήμου και την ανάληψη μεγάλων πρωτοβουλιών για τη Νίκαια.
Αν και συστηματικές, έντονες και, σε μερικές περιπτώσεις, λυσσαλέες, οιπροσπάθειές της για υπονόμευση του έργου της δημοτικής αρχής έπεσαν στο κενό. Το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει «θόρυβο» γύρω από το όνομά της για να διαπραγματευτεί τη «μετεγγραφή» της.Αυτό μόνο.
Στη Νίκαια, όπως και στο σύνολο του Δήμου Κιλελέρ, η δημοτική αρχή μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου και – κυρίως – την ενεργό συμμετοχή των δημοτών προχώρησε σε σημαντικά έργα και ουσιαστικές πρωτοβουλίες και δράσεις επιλύοντας προβλήματα που εκκρεμούσαν για πολλά χρόνια. Κάτι που αναγνωρίζει πλέον – πως θα μπορούσε άλλωστε να κάνει διαφορετικά; – και η ίδια η κα Πιλάτου όπως προκύπτει από τη συνέντευξή της.
Για την περίπτωσή της, χρήσιμο είναι, πάντως, να υπενθυμίσουμε τι λέει ο σοφός λαός:
-Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, την προδότρια ουδείς.
-Μπορεί κάποιος να κοροϊδεύει κάποιους ολίγους, για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δεν μπορεί όμως να κοροϊδεύει τους πάντες για πάντα.
Οι δημότες της Νίκαιας έχουν και μνήμη και κρίση.
Ραντεβού στις κάλπες της 26ης Μαΐου, κα Πιλάτου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here