Ανακοίνωση της Νέας Εποχής για τον θάνατο της Ελένης Τσάπου

66

Ο Δήμος και η πόλη της Αγιάς ιδιαίτερα, θρηνεί σήμερα την αδόκητη απώλεια της εκπαιδευτικού Ελένης Τσάπου. Σύζυγος εκπαιδευτικού Θανάση Δεληζώνα, πάλεψε για 25 ημέρες κατά του κορονοϊού χωρίς να μπορέσει να τον νικήσει.
Η Ελένη υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου, εκπαιδευτικού, συζύγου, μάνας, συνανθρώπου. Ζωντανή, δυναμική, ακούραστη, γελαστή, περήφανη είτε ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα στην Αγιά είτε ως προϊσταμένη στα Γενικά Αρχεία του Κράτους Αγιάς στα οποία έβαλε την σφραγίδα της αφήνοντας πολύτιμο έργο είτε ως μαθηματικός στη δημόσια εκπαίδευση, σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη και Αγιά.
Η όμορφη και συγκροτημένη οικογένεια που δημιούργησε με τον Θανάση , ο Δημήτρης της και η Μαρία της θα είναι αδιάψευστοι μάρτυρες του σύντομου δυστυχώς περάσματος της από τη ζωή.
Τα μέλη της δημοτικής παράταξης του Δ. Αγιάς “Αγιά 2019 – Νέα Εποχή” της οποίας υπήρξε στέλεχος και μέλος θα την θυμόμαστε πάντα. Δοτική, δημιουργική, έντονη, μαχητική για τις αξίες της, για την οικογένειά της, για τους μαθητές της και για τον τόπο που έζησε και τόσο πρόωρα άφησε για το μεγάλο ταξίδι.

Καλό σου ταξίδι Ελένη

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here