Ανακοίνωση διανομής τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Τυρνάβου

366

Από το Δήμο Τυρνάβουανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων,στους δικαιούχους ΤΕΒΑ ενταγμένους στο Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης(ΚΕΑ)που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.Oι δικαιούχοι ειδοποιούνται και με γραπτό μήνυμα για τις διανομές.
Η διανομή για όλουςτους δικαιούχους όλωντωνΚοινοτήτων θα γίνειαποκλειστικάσε2(δύο)ημέρες και συγκεκριμένα:
• Για τους δικαιούχους που το επώνυμο τους αρχίζει από Α έως Λ: τηνΠέμπτη2Ιουλίου 2020από8:30το πρωίέως14:30 το μεσημέριστο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου).
• Για τους δικαιούχους που το επώνυμο τους αρχίζει από Μ έως Ω: την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 από 8:30 το πρωί έως 14:30 το μεσημέρι στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Τυρνάβου (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο Τυρνάβου).
ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ «DRIVETHROUGH»

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι που θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής (Κλειστό Γυμναστήριο Τυρνάβου) με όχημα θα ακολουθήσουν τον διαμορφωμένο διάδρομο εισόδου (από την πλευρά της Λαϊκής Αγοράς Τυρνάβου)και εξόδου (από πλευράς Αναψυκτήριου) του οχήματος στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου έτσιώστε:

1.Οι ωφελούμενοιδεν θα αποβιβάζονται σε καμία στιγμή από τα οχήματά τους.
2.Να διέρχονται από δύο «στάσεις» όπου:
α. Στην πρώτη, θα πραγματοποιείται η ταυτοποίησή τους από υπαλλήλους του Δήμου που θα είναιπροφυλαγμένοι με μάσκες και γάντια. Μετά την ταυτοποίηση οι ωφελούμενοι θα υπογράφουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ταυτοποίησης.
β. Στη δεύτερη, ο ωφελούμενος θα υποδεικνύειστους υπαλλήλους του αναδόχου πού θα τοποθετήσουν τα τρόφιμα (σχάρα, πορτ – παγκάζ, εντός του οχήματος) και οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας ολοκληρώνουν τη διαδικασία.
γ. Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας συνεχίζουν την έξοδό τους από τον περιβάλλοντα χώρο.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:
1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στην προκαθορισμένη μέρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.
2. Κατά την ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Δήμου Τυρνάβουκατά την προσέλευση τους να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ,καθώς και την Αστυνομική τους Ταυτότηταγια την παραλαβή των προϊόντων,μόνο τιςορισθείσεςημερομηνίες,καθόσον δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής.
Όταν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης του δικαιούχου, μπορεί να παραλάβειάλλο άτομο τα προϊόντα, όμωςαπαιτείται οπωσδήποτε η προσκόμιση εξουσιοδότησηςμε θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του δικαιούχου από Δημόσιο φορέα.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here