Ανακατασκευάστηκαν 23 παιδικές χάρες από τον Δήμο Λαρισαίων (ΦΩΤΟ)

310

Σε ανακατασκευή 23 παιδικών χαρών σε διάφορα σημεία της πόλης, προχώρησε ο Δήμος Λαρισαίων.

Οι εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών, πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και την περίοδο των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία και πλέον μετά την άρση τους, αποτελούν διέξοδο για τα παιδιά των οικογενειών της πόλης.

Το συνολικό κόστος της ανακατασκευής ανήλθε στα 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ από το πρόγραμμα «Φιλοδημος ΙΙ» υπήρξε χρηματοδότηση 300.000 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό διατέθηκε από τον προυπολογισμό του Δήμου Λαρισαίων.

Ενδεικτικά, σημειώνεται πως στο πλαίσιο του έργου ανακατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν νέα όργανα σε παιδικές χαρές στην Φιλιππούπολη (οδό Παπαζαχαρίου), στην Νεάπολη (οδός Δημοκρατίας), στα Ηπειρώτικα (Ζωσιμάδων και Κολέσκα), στην συνοικία Ιπποκράτη (Ηρακλειανού και Καλλιμάχου), στην οδό Λογιοτάτατου, στην συμβολή της οδού Καραθάνου με την Ζαρμάνη, στην πλατεία της Γιάννουλης κ.α.

Συνολικά την τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Δήμος Λαρισαίων υλοποίησε και συνεχίζει να υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα ανακατασκευής των παιδικών χαρών, με την τοποθέτηση νέων ασφαλών και σύγχρονων οργάνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here