Αλληλομηνύσεις και ξυλοδαρμός με αφορμή τη δηλητηρίαση σκυλιών

311

Απρόσμενες διαστάσεις προσέλαβε η αντιπαράθεση δύο Λαρισαίων όταν ο ένας κατηγόρησε

τον δεύτερο ως υπεύθυνο για τη δηλητηρίαση των σκύλων του, δύο ζώων συντροφιάς ράτσας «ελληνικό ποιμενικό». Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», η κατάσταση ξέφυγε του ελέγχου όταν ο ιδιοκτήτης των σκύλων τα βρήκε ψόφια και θεωρώντας ως υπεύθυνο τον γείτονα, μαζί με άλλους τρεις φίλους του – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – τον ξυλοκόπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Έτσι αλληλομηνύθηκαν με αποτέλεσμα όλοι τους και οι πέντε, να συλληφθούν από αστυνομικούς του ΑΤ Λάρισας και να οδηγηθούν χθες ενώπιον των εισαγγελικών αρχών. Ο φερόμενος ως υπεύθυνος για τη δηλητηρίαση των δύο σκύλων κρατείται προκειμένου να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι χθες το μεσημέρι αφού πρώτα ορίστηκε η δίκη τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιπαράθεση των δύο Λαρισαίων, βρισκόταν σε εξέλιξη από καιρό με αφορμή τα δύο ποιμενικά. Ο 61χρονος ιδιοκτήτης τους, βρήκε ψόφια τα δύο σκυλιά προχθές Μεγ. Πέμπτη το μεσημέρι, στο 5ο χλμ. της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου εκεί όπου τα φρόντιζε.
Ο 61χρονος θεώρησε ως υπεύθυνο για τη δηλητηρίαση τον 47χρονο γείτονα. Έτσι – σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο – μαζί με άλλους τρεις συγγενείς και φίλους, έναν 32χρονο, έναν 44χρονο και έναν 58χρονο ξυλοκόπησαν τον 47χρονο, ο οποίος αργά το βράδυ απευθύνθηκε στην αστυνομία καταθέτοντας μήνυση σε βάρος των τεσσάρων, με αποτέλεσμα να συλληφθούν κατηγορούμενοι για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση.
Λίγο νωρίτερα ο 61χρονος είχε μηνύσει τον 47χρονο για τη δηλητηρίαση των δύο σκύλων του. Τελικά και οι πέντε συνολικά Λαρισαίοι συνελήφθησαν και χθες το μεσημέρι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας η οποία, παρέπεμψε στην Ανακρίτρια τον 47χρονο κατηγορούμενο για τη δηλητηρίαση των δύο ζώων. Έτσι ο 47χρονος παραμένει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας, ενώ αντίθετα αφέθηκαν ελεύθεροι, ο 61χρονος και οι άλλοι τρεις συγγενείς και φίλοι του αφού πρώτα ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Να σημειωθεί τέλος ότι δύο νεκρά σκυλιά φυλάσσονταν χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας προκειμένου να εξεταστούν από κτηνίατρο.
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here