Αλλάζουν όψη οι παιδικές χαρές σε όλες τις Κοινότητες του δήμου Τεμπών

268

Είκοσι πέντε παιδικές χαρές, από μία τουλάχιστον σε κάθε Κοινότητα του δήμου Τεμπών, αλλάζουν όψη και γίνονται σύγχρονες, ασφαλείς και λειτουργικές. Ο προϋπολογισμός των προμηθειών ανέρχεται στο ποσό των 235.399,98 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, χρηματοδοτούμενες από το πρόγραμμα ΦιλοΔημος ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών και από τα ίδια τα έσοδα μας. Η προσπάθεια ξεκίνησε από την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου και συνεχίστηκε με τη δική μας προσπάθεια και υλοποίηση του έργου.

Το έργο αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων στις είκοσι πέντε παιδικές χαρές, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Τεμπών. Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά την προμήθεια, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών και δαπέδων (επιφάνειες πτώσης και ζώνες όδευσης), σε περιφραγμένο και διαμορφωμένο χώρο, οι οποίες θα εναρμονίζονται πλήρως με τις προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών των ΟΤΑ.
«Πραγματοποιούμε την αντικατάσταση των παιδικών χαρών σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας, υλοποιώντας το πάγιο αίτημα πολλών οικογενειών. Ως δημοτική Αρχή εργαζόμαστε καθημερινά, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των οικογενειών με μικρά παιδιά, δημιουργώντας σύγχρονους, ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους αναψυχής» δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Μανώλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here