Αλλαγή σκυτάλης στο Δήμο Κιλελέρ

56

-Ορίστηκαν από το Δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο οι νέοι Αντιδήμαρχοι

Με απόφαση του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου επήλθαν οι παρακάτω αλλαγές στις θέσεις των Αντιδημάρχων του Δήμου.
Την αντιδημαρχία των Δημοτικών Ενοτήτων Αρμενίου Κιλελέρ αναλαμβάνει η Δημοτική σύμβουλος Ελένη Ζωιοπούλου, αντικαθιστώντας την Ιωάννα Πινάκα.
Την αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κουκούτσης, μέχρι πρότινος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος στην ίδια αντιδημαρχία, στη θέση του Αχιλλέα Χατζούλη.
Την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο Αχιλλέας Χατζούλης αντικαθιστώντας Κώστα Χατζηκωνσταντίνου.
Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να τα ασκεί ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης που αναπληρώνει το Δήμαρχο.
Τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται τις αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων που απουσιάζουν ή κωλύονται θα τις ασκεί ο Δήμαρχος Θανάσης Νασιακόπουλος.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι αρχικά ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό τους και στη συνέχεια δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν το επιτυχημένο έργο των προκατόχων τους. Ειδικότερα δήλωσαν. Ελένη Ζωιοπούλου : Με στόχο την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας συνεχίζουμε το επιτυχημένο έργο της Δημοτικής Αρχής. Καθημερινά είμαστε δίπλα τους με τα τηλέφωνα ανοιχτά δίνοντας λύση στα προβλήματα που ανακύπτουν. Γιάννης Κουκούτσης: Στόχος της Αντιδημαρχίας που αναλαμβάνω είναι η περαιτέρω αρωγή στους συνδημότες μας, ο συντονισμός και η διασύνδεση των δράσεων του Δήμου και των υπηρεσιών του με τις αγροτικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες τους. Αχιλλέας Χατζούλης: Συνεχίζουμε αταλάντευτα το έργο που ξεκινήσαμε ως «Νέο Κιλελέρ» το 2014 με επικεφαλής τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάση Νασιακόπουλο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here