Αλέξης Γεωργούλης: Με πείραξε περισσότερο ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία που έχω! [video]

504

Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες με την αμήχανη ομιλία του Αλέξη Γεωργούλη στην Ευρωβουλή. Ο αγαπημένος ηθοποιός και Ευρωβουλευτής συμμετείχε σε εκδήλωση για την εξόρυξη χρυσού στην Ευρωβουλή, όπου μίλησε με την ιδιότητά του ως συντονιστής της Επιτροπής Αναφορών (PETI) για να ενημερώσει για την πρόοδο των αιτημάτων που κατατέθηκαν στην Επιτροπή.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν όπως ακριβώς τα είχε σκεφτεί. Η ομιλία του χαρακτηρίστηκε ως «αμήχανη» μιας και αυτά που ακούστηκε να λέει στο video που ανέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ στα social media, φάνηκαν να μην βγάζουν νόημα. Αλλά επέδωσαν αυτήν την akward στιγμή στο άγχος του Αλέξη Γεωργούλη, άλλοι στο ότι είναι ακόμη «πρωτάκι» στην πολιτική και άλλα άσκησαν σκληρή κριτική σε εκείνον. Τι απάντησε όμως ο ίδιος;

Σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» του Ant1 και στην Μαίρη Αρώνη, ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε: «Η ομιλία που έγινε viral δεν ήταν επίσημη. Αυτοσχεδίαζα εκείνη τη στιγμή και κάποιοι το συνδύασαν με τη δυσλεξία που έχω… Αυτό που με πείραξε περισσότερο είναι ότι το περιστατικό συνδυάστηκε με τη δυσλεξία και ήταν σαν να χλευάζει τους συγκεκριμένους ανθρώπους».

Δες το Video:

Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη στην κριτική που δέχτηκε ήταν καταιγιστική!

Πηγή: tlife.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here