Αλέξης Γεωργούλης για το YFSF: «Δεν στενοχωρήθηκα με τα σχόλια»

299

«Απλώς επιβεβαίωσα ότι στην πολιτική μπορεί να δεχτείς βέλη επειδή είσαι από την απέναντι ομάδα» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, αμέσως μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», και βέβαια ρωτήθηκε για τις έντονες αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί, ύστερα από την ανακοίνωση ότι θα συμμετέχει, αν και ευρωβουλευτής, στην κριτική επιτροπή του σόου Your Face Sounds Familiar. «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοιες αντιδράσεις. Περίμενα ότι κάτι θα υπάρξει, επειδή έχουν υπάρξει και άλλες στιγμές τρολαρίσματος, αλλά όχι τόσο πολύ έντονα. Δεν στενοχωρήθηκα με τα σχόλια, απλώς επιβεβαίωσα ότι στην πολιτική μπορεί να δεχτείς βέλη επειδή είσαι από την απέναντι ομάδα»σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα όπως σχολίασε, τα dm μηνύματα που δέχτηκε στο Ιnstagram ήταν υπέρ της συμμετοχής του στο σόου.

«Υπάρχει ευρωβουλευτής παίκτης του πόκερ, που κέρδισε 1,5 εκατ. ευρώ από εξωκοινοβουλευτικές δραστηριότητες» ανέφερε επιπλέον και εξήγησε ότι το να ασχοληθεί αποκλειστικά με την πολιτική θα τον αποκόψει από το επάγγελμα του ηθοποιού και όταν επιστρέψει «θα είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν», όπως είπε.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here