Αλέξης Γεωργούλης: «Εισέβαλε» στην παράσταση της Βίκυς Σταυροπούλου – Η αντίδραση της ηθοποιού

99

“Σαν όραμα μου φάνηκε” είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, μένοντας άφωνη από τη φάρσα του Αλέξη Γεωργούλη.

Είναι γνωστό πως ο Αλέξης Γεωργούλης και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι πολύ καλοί φίλοι ήδη από την εποχή που συνεργάστηκαν στη σειρά του Mega «Είσαι το ταίρι μου».

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί έχουν κάνει κατά καιρούς δηλώσεις αγάπης ο ένας για τον άλλο, ενώ δεν έχουν λείψει και οι φάρσες μεταξύ τους, τις οποίες μάλιστα έχουν δημοσιεύσει και στα social media.

Χθες βράδυ ήταν η σειρά του Αλέξη Γεωργούλη να κάνει τη δική του φάρσα στη Βίκυ Σταυροπούλου. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «εισέβαλε» στη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» την ώρα που αυτή παιζόταν, με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τη Μαρία Λεκάκη να βρίσκονται επί σκηνής.

«Συνεργός» στη φάρσα ήταν η Σοφία Βογιατζάκη, η οποία έδινε οδηγίες και παρότρεινε τον ηθοποιό να κάνει ένα πέρασμα από τη σκηνή την ώρα της παράστασης.

Έτσι και έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης, βγαίνοντας απροειδοποίητα στη σκηνή, και τη Σοφία Βογιατζάκη να ανεβάζει τα σχετικά αποσπάσματα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Σαν όραμα μου φάνηκε» είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, μένοντας άφωνη από τη φάρσα του Αλέξη Γεωργούλη.

Πηγή: zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here