Αλέξης Γεωργούλης: «Έχω μάθει να μην με αφορούν τα αρνητικά σχόλια»

369

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Ο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στο πλατό του Πρω1νού ANT1 και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σε σχέση με τη συμμετοχή του στο Your Face Sounds Familiar.

«Όταν ένα πρόσωπο γίνεται διάσημο γίνεται εύκολος στόχος για πικρόχολα αστεία αλλά και για εύσημα. Από όταν ξεκίνησα να γίνομαι γνωστός, ήρθε αυτός ο κλονισμός που ξαφνικά η ιδιωτική σου ζωή δεν μπορούσε να είναι τόσο άνετη. Το είχα φιλοσοφήσει και κάπου βρήκα πως αυτά τα σχόλια, είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά, πρέπει να τα βλέπεις στη βάση τους. Ποια επιχειρήματα έχουν για να πουν δηλαδή αυτά τα σχόλια. Εάν δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα, έχω μάθει να μην με αφορούν καθόλου.

Αυτό που συμβαίνει όμως τις περισσότερες, αν όχι όλες, φορές είναι πως, όταν υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια και βγαίνει ένας χείμαρρος, επηρεάζονται οι γύρω. Δημιουργείται ένα κλίμα από τους γύρω και αυτό επηρεάζει εσένα. Εάν έχεις μάθει να κρατάς λίγο τα στεγανά, νομίζω πως κρατάς τον εαυτό σου και είσαι ακομπλεξάριστος. Ουσιαστικά έχεις βάλει τη λογική να εξισορροπήσει τα σχόλια. Το καλό είναι πως οι κοντινοί μου άνθρωποι, ο πυρήνας μου, δεν έχουν επηρεαστεί από αυτά τα σχόλια» ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Δείτε την συνέντευξή του στο Πρω1νό:

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here