Ακόμα δεν βγήκαν στους δρόμους και παραπέμπονται σε δίκη οι αγρότες για παρακώλυση συγκοινωνιών

918

Ακόμα δεν πρόλαβαν να βγουν στους δρόμους οι αγρότες και η Αστυνομία τους έστειλε κλήση με την οποία παραπέμπονται σε δίκη, ως ηθικοί αυτουργοί για την κατάληψη του οδοστρώματος από τα τρακτέρ.

Μια ημέρα μετά το στήσιμο του αγροτικού μπλόκου στη Νίκαια Λάρισας, γνωστοί αγροτοσυνδικαλιστές της Λάρισας, της Καρδίτσας και των Τρικάλων και συγκεκριμένα οι Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας, Κώστας Τζέλλας και Γιάννης Τσιούτρας, μέλη της Διοίκησης Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Αχιλλέας Λιάτος, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη», Στέλιος Τσικριτσής, μέλος του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγους Τυρνάβου, Αλέκος Λαχανάς, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας κ.ά. έλαβαν κλήση για δίκη την 1η Μαρτίου.

Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα προτάθηκε πορεία των αγροτών του μπλόκου με τα τρακτέρ τους την Παρασκευή στην πόλη της Λάρισας. Επίσης αποφασίστηκε το Σάββατο στη 1 μ.μ. στο μπλόκο να γίνει σύσκεψη μαζικών φορέων από όλη τη Θεσσαλία και την Κυριακή στη 1 μ.μ. σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Νίκαια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here