Αγοραίος έρωτας στο κέντρο της Λάρισας!

3600

Μπορεί οι οίκοι ανοχής να έκλεισαν, με απαγόρευση λειτουργίας εξαιτίας των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση για τρεις μήνες, ωστόσο η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων συνέβαλε στην προσφορά και ζήτηση του παράνομου αγοραίου έρωτα και στη Λάρισα καταγγέλλουν οι εκδιδόμενες γυναίκες.
Οι νόμιμοι οίκοι ανοχής ξεκίνησαν να επαναλειτουργούν την προηγούμενη Δευτέρα 15 Ιουνίου, ωστόσο η επιστροφή στην κανονικότητα κρύβει δυσκολίες καθώς τίποτε δεν είναι και μάλλον δεν θα είναι, όπως την εποχή πριν την πανδημία.
Τα εκδιδόμενα άτομα, καθώς και οι πελάτες, καλούνται να ακολουθήσουν συγκεκριμένες οδηγίες και να προβούν σε μία σειρά προφυλάξεων προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου covid-19. Γίναμε όλοι πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο οι γυναίκες όσο και οι πελάτες. Ούτε εμείς θέλουμε να εκτεθούμε και να κολλήσουμε αλλά και οι πελάτες είναι πλέον πιο υποψιασμένοι” λέει η Έλενα επισημαίνοντας ότι όλες οι εκδιδόμενες γυναίκες αλλά και το βοηθητικό προσωπικό των οίκων ανοχής ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση του διευθυντή δημόσιας υγείας της περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργου Ζήγρα και υποβλήθηκαν σε εξέταση για τον κορονοϊό την προηγούμενη Τετάρτη στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τη μέθοδο του μοριακού ελέγχου. Η Λάρισα μάλιστα αναφέρεται ως μοναδική περιοχή στην Ελλάδα στην οποία οι εκδιδόμενες γυναίκες υποχρεώθηκαν για λόγους ασφαλείας να ελεγχθούν για πιθανή προσβολή τους από τον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για το σύνολο των ελεγχθέντων δειγμάτων.

Όπως διαπιστώνει η Έλενα τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας τους οι οίκοι ανοχής παρουσιάζουν μειωμένη προσέλευση που αγγίζει και το 50%, για να συμπληρώσει πως αυξήθηκαν την περίοδο της απαγόρευσης η παράνομη προσφορά υπηρεσιών κάνοντας λόγο ακόμα και για υγειονομική βόμβα ακριβώς επειδή οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται ανεξέλεγκτα και χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι νόμιμοι οίκοι ανοχής έκλεισαν αλλά οι παρά-πορνεία δούλευε και δουλεύει κανονικά, ειδικά στο κέντρο της Λάρισας, με παράνομα σπίτια και αγγελίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και δεν ελέγχονται από κανένα…” καταγγέλλουν οι εκδιδόμενες γυναίκες.

Τα νέα μέτρα προστασίας τους οίκους ανοχής προβλέπουν μεταξύ άλλων την αποφυγή πληρωμής με μετρητά και χρήση πλαστικών καρτών με ανέπαφη συναλλαγή.

“Ακόμα και τα ονόματα με τα τηλέφωνα που μας υποχρεώνουν να τηρούμε θεωρούμε ότι δεν είναι πραγματικά αφού κανείς δεν δίνει τα πραγματικά του στοιχεία” σημειώνει η Έλενα χαρακτηρίζοντας ουτοπική τη σύσταση για πληρωμή των υπηρεσιών με τη χρήση πλαστικών καρτών και με ανέπαφη συναλλαγή. “Όταν οι τράπεζες στέλνουν αναλυτικούς λογαριασμούς χρεώσεων στα σπίτια ποιος παντρεμένος άνθρωπος θα διακινδυνεύσει να πληρώσει με κάρτα και να πέσει η αναλυτική κατάσταση των λογαριασμών του στα χέρια της γυναίκας του;” αναρωτιέται, απαντώντας ότι οι πληρωμές γίνονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με μετρητά έστω κι αν συνιστάται η αποφυγή τους.

Δημήτρης Κατσανάκης

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here