Αγανάκτηση: Κόβονται τα δρομολόγια των λεωφορείων Βόλου – Λάρισας και Λάρισας -Βόλου από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

415

Στην περαιτέρω  απομόνωση του Βόλου προχωρά από τις 12 Αυγούστου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κόβοντας δύο δρομολόγια λεωφορείων για Λάρισα και δύο από τη γειτονική θεσσαλική πόλη για τον Βόλο, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στο επιβατικό κοινό που θα θελήσει να μετακινηθεί για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αφού δεν θα μπορεί να προλάβει τις ανταποκρίσεις.

Ειδικότερα από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Αυγούστου η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με απόφασή της κόβει τα δρομολόγια των λεωφορείων από Βόλο για Λάρισα στις 6 το πρωί και στις 18:25 το απόγευμα και από τη Λάρισα στις 7:15 το πρωί και στις 21:35 το βράδυ.
Έτσι παραμένουν μόνο τα δρομολόγια από τη πρωτεύουσα της Μαγνησίας στις 09:25 το πρωί και 12:25 το μεσημέρι και από τη Λάρισα στις 11:15 το πρωί και στις 15:35 το απόγευμα.

Σημειώνεται πως οι παραπάνω αλλαγές αφορούν στα δρομολόγια από Δευτέρα έως Παρασκευή, αφού το Σαββατοκύριακο δεν πραγματοποιούνται έτσι κι αλλιώς.

Η κίνηση αυτή της εταιρίας ιταλικών πλέον συμφερόντων (της Ferrovie) έχει επιπτώσεις στους Βολιώτες και όχι μόνο, που θέλουν να προλάβουν τις ανταποκρίσεις των αμαξοστοιχιών για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, βάζοντας τους σε μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς θα πρέπει να περιμένουν αρκετές ώρες μέχρι να έρθει το επόμενο τραίνο στη Λάρισα για να τους μεταφέρει στη συνέχεια στον προορισμό τους.

Παράλληλα οξύνει ακόμα περισσότερο την απομόνωση του Βόλου από την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.

Πηγή: e-thessalia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here