Αυτοψία Ευρωπαίων στα έργα της Περιφέρεια Θεσσαλίας. Εντυπωσιασμένοι απ’ την πρόοδο

393

Το ΕΣΠΑ Θεσσαλία είναι ένα από τα πιο υγιή προγράμματα στην Ευρώπη με νέα έργα, φρέσκο χρήμα στην πραγματική οικονομία και νέες θέσεις εργασίας.
Οι Κοινοτικοί υπάλληλοι που ήρθαν στην περιοχή για να επιθεωρήσουν την πορεία των έργων που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 έμειναν εντυπωσιασμένοι από την πορεία των έργων και από τους ρυθμούς που αυτά εξελίσσονται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Όταν εργάζεσαι με σχέδιο, προγραμματισμό, συγκεκριμένο πρόγραμμα, προσανατολισμό, επαρκή γνώση της δομής του αντικείμενου με συνεργασία και συνέργεια έχει όντως εντυπωσιακά αποτελέσματα» λέει στο trikalavoice.gr ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Με αγάπη και πάθος, με υπομονή και επιμονή σύνεση, συνεννόηση, ομοψυχία και υπερκομματικό πατριωτισμό, με σεβασμό και αξιοπιστία στα αισθήματα του κοινωνικού σώματος» συνεχίζει «όταν έχεις ανεξάντλητο δυναμικό αντίστασης δεν παραδίδεσαι και έχεις σωστούς συνεργάτες και εργαζόμενους τότε φτάνεις σε δημιουργικά αποτελέσματα, ξεπερνώντας τις παθογένειες της κρατικής γραφειοκρατίας, του χρηματοπιστωτικού συστήματος και της κακής ποιότητας των θεσμών, των ασταθών πολιτικών και των περιορισμών στην αγορά εργασίας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει χαμηλούς τόνους και μεγάλα έργα. Έχει έργα ουσίας και έργα που βοηθούν τον άνθρωπο που έχει ανάγκη».

Πηγή: trikalavoice.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here