«Αδειάζει» τον Τσιλιμίγκα ο ΣΥΡΙΖΑ – Εισηγήσεις για άλλη στήριξη

748

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην προεκλογική αρένα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με την εκκωφαντική απουσία του Νίκου Τσιλιμίγκα από το πολιτικό σκηνικό. Ο επιτυχημένος καρδιοχειρουργός μέχρι σήμερα – τρεις μήνες- πριν τις εκλογές του Μαίου, δεν έχει κάνει καμία δημόσια τοποθέτηση για κανένα ζήτημα. Επιλέγει να μην ασχολείται με το θέμα της υποψηφιότητάς του, αλλά και αποφεύγει τις εμφανίσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μάλιστα, δεν έχει έτοιμο ούτε το ψηφοδέλτιο, με το οποίο θα διεκδικήσει την Περιφερειακή αρχή κόντρα στον Κώστα Αγοραστό.

Ο κ. Τσιλιμίγκας, στις προηγούμενες εκλογές έφτασε κοντά στην… πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό, γεγονός που προκάλεσε την άνευ όρων υποστήριξή του -αυτή τη φορά- από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής.

Όμως, δεδομένων όλων των παραπάνω, στο κυβερνών κόμμα, φαίνεται ότι ξανασκέφτονται την ιδέα της στήριξης Τσιλιμίγκα. Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Πάνος Σκουρλέτης από τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες αφορούν την άρση της στήριξης στο πρόσωπό του και τη συνεργασία με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα.

Ο πολιτικό χρόνος τις επόμενες ημέρες θα είναι ιδαίτερα πυκνός.

Πηγή: thenewspaper.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here