Αχ. Γραβάνης: “Γονείς εμβολιαστε τα παιδιά σας”

113

Ο Λαρισαίος καθηγητής Αχ. Γραβάνης με ανάρτησή του στα Social Media αναφέρεται σε έρευνα σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών κατά του κορονοϊού.

Ανλυτικά γράφει:

ΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΕΚΦΥΛΙΣΗ

Γονείς εμβολιαστε τα παιδιά σας κατά του πολυτροπικου κορωνοιου, δεν γνωρίζουμε την επίδραση του μετά από χρόνια σε αναπτυσσόμενους οργανισμούς! Στην σημαντική αυτή δημοσίευση ελέγχθηκε η υπόθεση ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας (ΣΚΠ) προκαλείται από τον ιό Epstein-Barr (EBV) σε ένα πληθυσμό με πάνω από 10 εκατομμύρια νεαρούς ενήλικες σε ενεργό υπηρεσία στον στρατό των ΗΠΑ, 955 από τους οποίους διαγνώστηκαν με ΣΚΠ κατά τη διάρκεια της θητείας τους. Ο κίνδυνος ΣΚΠ αυξήθηκε 32 φορές μετά τη μόλυνση με EBV, αλλά δεν αυξήθηκε μετά από μόλυνση του ομοίως μεταδιδόμενου κυτταρομεγαλοϊού. Τα δεδομένα αυτά μου φέρνουν στη μνήμη την από δεκαετίες υπόθεση στο πεδίο μας ότι σε κάποια νευροεκφυλιστικα νοσήματα ενοχοποιούνται ιώσεις στα πρώτα χρόνια της ζωής.

https://www.science.org/doi/10.1126/science.abj8222?fbclid=IwAR2dNYy47ibEGo6brGXm5vh2eGCkA7G_SfCOR4EYntp9nbrmr6KEB0tL4c8

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here