88 δείγματα έλαβε ο ΕΟΔΥ από τους κατοίκους στην Καρυά Ελασσόνας (ΦΩΤΟ)

382

Δειγματοληπτικούς ελέγχους σε 88 άτομα πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφτηκε την κοινότητα Καρυάς του δήμου Ελασσόνας σήμερα Δευτέρα 17 Αυγούστου, μετά από 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Καρυάς κ. Ν. Κατσίβελος, όλα κύλησαν ομαλά, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με τις χρήσιμες οδηγίες των ειδικών. Οι κάτοικοι που σχετίζονται με το στενό και ευρύτερο οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον της οικογένειας που νοσεί, προσήλθαν κατόπιν συνεννόησης με το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Είμαστε και πρέπει να παραμείνουμε όλοι σε επαγρύπνηση. Ο αριθμός των δειγμάτων δείχνει την σοβαρότητα της κατάστασης. Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μάσκα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, να μην συνωστίζονται για κανέναν λόγο και εάν νιώσουν την παραμικρή αδιαθεσία άμεσα να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους, το κέντρο υγείας ή να καλέσουν τον ΕΟΔΥ, ώστε να τους δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και οδηγίες. Είναι υποχρέωση μας να προστατεύσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και τους γύρω μας και να επιδείξουμε υπευθυνότητα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here