6ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Αβέρωφ από τον σύλλογο “Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ”

454

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αβέρωφ «Ο ΘΕΤΤΑΛΟΣ», με αφορμή τον εορτασμό της Αναλήψεως του Σωτήρος διοργανώνει 6ήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα (Αβέρωφ) από το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 έως την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019.
Η αυλαία των εκδηλώσεων ανοίγει το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. , με τα παιδικά τμήματα παραδοσιακού χορού του Θετταλού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης».
Με το πέρας των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Εφηβικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών & Μουσικής στο οποίο θα συμμετέχει το Εφηβικό Τμήμα του Θετταλού και καλεσμένες χορευτικές ομάδες εφήβων από την Ε.Μ.Λ. Φιλιππούπολης & τον Π.Σ. Χάλκης.
Με το πέρας των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.
Την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ θα εμφανιστούν τα μέλη του τμήματος Μουσικής του Θετταλού καθώς και όλα τα τμήματα Μοντέρνου Χορού.
Την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. θα εμφανιστεί το τμήμα Παραδοσιακού Τραγουδιού του Θετταλού, χορωδίες από το 13ο Γυμνάσιο Λάρισας, το Σύλλογο Μικρασιατών Λάρισας καθώς και το Εργαστήρι Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής «Μελωδία».
Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.30 μ.μ. θα εμφανιστούν τμήματα Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων του συλλόγου μας καθώς και χορευτικές ομάδες από τον Π.Σ. Πλατανουλίων «ο Άγιος Χαράλαμπος», το Σύνδεσμο Σαρακατσαναίων Ν. Λάρισας «ο Κατσαντώνης» & το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδακίου.
Με το πέρας των εκδηλώσεων θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 και ώρα 21.00 μ.μ. από τα τμήματα Παραδοσιακών χορών των Ενηλίκων του συλλόγου καθώς επίσης και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βώλακα Δράμας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here