3o Φεστιβάλ Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης στη Λάρισα

1125

• Διοργανώνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας και φορείς της πόλης με την στήριξη του Δήμου Λαρισαίων

• Συναυλία έναρξης με τη Μαρίνα Σάττι τη Δευτέρα (9.30 μ.μ.) στην Κεντρική πλατεία

• Απ. Καλογιάννης : «Ευκαιρία να βγει μπροστά η νεολαία»

Κάλεσμα συμμετοχής των νέων στο 3ο Φεστιβάλ Νεολαίας & Διά Βίου Μάθησης Λάρισας που διοργανώνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και φορείς της πόλης, απηύθυναν οι διοργανωτές στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στο Δημαρχείο.

Οι περισσότερες δράσεις του τετραήμερου φεστιβάλ, (12 εως 15 Ιουνίου), θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική πλατεία αλλά και σε παράλληλους χώρους (Δημαρχείο, Γαλλικό Ινστιτούτο, Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη, Δημοτική Πινακοθήκη).

Οι νέες και οι νέοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δημιουργικό τετραήμερο (από τις 12-15 Ιουνίου) γεμάτο μουσικές, κινηματογράφο, workshops και διάφορες δράσεις, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η συναυλία έναρξης με την Μαρίνα Σάττι, στις 9.30 μ.μ. στην Κεντρική πλατεία

Στην συνέντευξη τυπου ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης επεσήμανε ότι το φεστιβάλ δίνει ακομα μια ευκαιρία να βγει μπροστά η νεολαία…», τόνισε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Απόστολος Καλογιάννης, ενώ η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, κ. Φωτεινή Μυσιρλή επισήμανε ότι «το Φεστιβάλ πλέον έχει γίνει θεσμός για τη Λάρισα και θέλει απευθύνεται σε όλη την κοινωνία της πόλης».

Παρόν στην συνέντευξη τύπου ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Νικ. Λιούπας, ως εκπρποσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας που υποστηρίζει τη διοργάνωση, ενώ σ;yντομες αναφορές στο Φεστιβάλ έγιναν από τον αντιδήμαρχο Δημ. Δεληγιάννη και τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΛ Βαγ. Μόρα.

Η διοργάνωση υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων στο πλαίσιο της Λάρισας η Πόλη που Μαθαίνει και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης & Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, της Περιφέρεια Θεσσαλίας, του Ιδρύματος Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης και
της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ