Θ. Μούσιος: «Η συμμετοχή του κόσμου μας οδηγεί σε μεγάλη νίκη»

850
  • Ο Θανάσης Μούσιος μιλώντας σε εντυπωσιακές συγκεντρώσεις σε Σοφό, Καλό Νερό και Μύρα

Δίχως προηγούμενο η συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε ο Θανάσης Μούσιος το βράδυ της Δευτέρας σε Σοφό, Καλό Νερό και Μύρα. Ήταν τέτοια η προσέλευση των κατοίκων και στα τρία χωριά που ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ τόνισε χαρακτηριστικά: «Η συμμετοχή σας με γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα και στέλνει μήνυμα πολύ μεγάλης νίκης για το Ενωμένο Κιλελέρ από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Να είστε βέβαιοι ότι στις 26 Μαΐου ο Δήμος Κιλελέρ αλλάζει σελίδα. Αυτό είναι το μήνυμα που έρχεται από όλα τα χωριά μας, ο κόσμος διψάει για αλλαγή στον Δήμο μας.»
Ο κ. Μούσιος αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ιδιαίτερα των αγροτών. « Ο Δήμος Κιλελέρ, ως κατεξοχήν αγροτικός, όφειλε να έχει αναπτύξει εκείνες τις δομές, που να διευκολύνουν τη δουλειά των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας και την πρόσβαση στις εκμεταλλεύσεις τους. Δυστυχώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε.


Εμείς, δεσμευόμαστε για την εγκαθίδρυση ενός σύγχρονου αγροτικού γραφείου στον Δήμο το οποίο θα παρέχει στους παραγωγούς υπεύθυνη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τα όλα τα προγράμματα και τους διαθέσιμους πόρους. Η πληροφορία στην εποχή μας είναι δύναμη και οι αγρότες του Κιλελέρ πρέπει να είναι ενημερωμένοι για να μπορούν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις στον κατάλληλο χρόνο.
Δεσμευόμαστε, ακόμη, για την ανάπτυξη ενός δικτύου μετεωρολογικών, ξεκινώντας από τις έδρες των πέντε δημοτικών μας ενοτήτων. Τα δεδομένα τους θα είναι προσβάσιμα από όλους τους δημότες, μέσω ενός ιστοτόπου. Έτσι, θα μπορούν να σχεδιάζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τη φροντίδα των καλλιεργειών τους, αποφεύγοντας κινδύνους και περιττά έξοδα.
Όσον αφορά την αγροτική οδοποιία, η σημερινή της εικόνα στον Δήμο είναι αποκαρδιωτική. Εμείς λέμε ότι παρεμβάσεις θα γίνονται κάθε χρόνο και όχι μόνο στο τέλος της θητείας μας, πάντοτε σε συνεννόηση με τα τοπικά συμβούλια και με στοχευμένες χαλικοστρώσεις σε αγροτικούς δρόμους που δέχονται έντονο φόρτο.»


Ο επικεφαλής του συνδυασμού Ενωμένο Κιλελέρ επέκρινε την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δόθηκαν από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα με αποτέλεσμα τη στασιμότητα στον Δήμο και τον μαρασμό πολλών χωριών. Συνάμα, υπογράμμισε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια οι δημότες του Κιλελέρ χωρίστηκαν σε «δικούς μας» και «δικούς τους» από τον απερχόμενο δήμαρχο και τους στενούς του συνεργάτες. «Αλλιώς αντιμετωπιζόταν οι «ημέτεροι» και αλλιώς οι υπόλοιποι δημότες. Αυτό ενόχλησε πάρα πολύ κόσμο στα χωριά μας, που ένιωσε παραγκωνισμένος και εγκαταλειμμένος. Εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι την επομένη των εκλογών όλοι οι πολίτες, οποιαδήποτε κι αν είναι η επιλογή τους στην κάλπη, θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης από εμάς. Δεν ήρθαμε να χωρίσουμε αλλά να ενώσουμε τους συμπολίτες μας» κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here