2η έκθεση τοπικών προϊόντων “Κερνάμε Λάρισα”

103

2Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ¨ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ”

 Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Μετά τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού η έκθεση τοπικών προϊόντων «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ» θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά  στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου 2022, στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Αποτελεί μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους της Π.Ε. Λάρισας, καθώς και στους επισκέπτες της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.

Στην έκθεση «ΚΕΡΝΑΜΕ ΛΑΡΙΣΑ», που θα αναπτυχθεί ως μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, δύναται να συμμετάσχουν 35 Παραγωγοί από τη Π.Ε. Λάρισας οι οποίοι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε τα ιδιαίτερα προϊόντα τους.

Το κόστος συμμετοχής των εκθετών χρηματοδοτείται 100% από το Επιμελητήριο Λάρισας, τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν δεν βαρύνονται με κανένα κόστος συμμετοχής πλην της διάθεσης δωρεάν προϊόντων στους επισκέπτες.

Θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα των ενδιαφερομένων με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Για δήλωση συμμετοχής ή πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε  στο email: anaptixiaki@larcci.gr,  ή στο Τηλ: 2410 549882 (Υπόψη κα. Αλεξία Τζιότζιου)

(Πληροφορίες για την Έκθεση καθώς και την φόρμα συμμετοχής, μπορείτε να τα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο ή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας )

https://www.larcci.gr/epimelitirio-larisas-2i-ekthesi-topikon-proionton-kername-larisa-quot/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here