Με επιτυχία ο Ορειβατικός αγώνας Ολύμπου ΖΕΥΣ

504

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τον αθλητικό τουρισμό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά στον Όλυμπο την Κυριακή 04 Αυγούστου οΟρειβατικός αγώνας ανάβασης – κατάβασης Ολύμπου ΖΕΥΣ.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος δεκάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα η οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύουν την μοναδική ομορφιά του μυθικού βουνού του Ολύμπου !
Σε έναν από τους πιο δύσκολου ςαγώνες στην κατηγορία του Αθλητές και Αθλήτριες υπερέβαλαν εαυτόν, οι κορυφογραμμές και κορυφές του Ολύμπου τους πρόσφεραν απίστευτη θέα .
Η περιφέρεια Θεσσαλίας στήριξε για άλλη μια φορά των αγώνα ενώ τις απονομές έκανε ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Σάκης Παιδής ο όποιος δήλωσε « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο ειδικά ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού , για αυτό το λόγο έχουν ολοκληρωθεί και είναι σε εξέλιξη δεκάδες έργα αθλητικών υποδομών , ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με όλους τους φορείς ώστε να πραγματοποιούνται στη Θεσσαλία αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας τα οποία προβάλουν την περιοχή μας και τονώνουν την τοπική οικονομία» .
Οι διοργανωτές του αγώνα ευχαριστούν μέσα από την καρδιά τους υποστηρικτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον κ. Αγοραστό Κωνσταντίνο και κ. Παιδή Σάκη , που βρίσκονταν κάθε στιγμή κοντά τους !!!…τους αδερφούς Τσιάτσικα για τον εφοδιασμό στους σταθμούς και όχι μόνο!!! Το ΚΕΟΑΧ για την δική συμβολή σε οτιδήποτε χρειάστηκε.
Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Εθελοντές μας, που ότι και να πούμε γι αυτούς θα είναι λίγο!!!!….έδωσαν τον δικό τους αγώνα, έδωσαν ταυτότητα στον αγώνα, είναι δικός τους ο αγώνας!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here