Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης ο Λαρισαίος που βρέθηκε να τρώει από τα σκουπίδια στη Λάρισα… – Τι λέει ο Δήμος

621

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του δήμου, γνωρίζει τον άστεγο που εντοπίστηκε να καταναλώνει φαγητό από κάδους σκουπιδιών στη Λάρισα και διαβεβαιώνει τους συμπολίτες που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του ότι ο ίδιος δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα επιβίωσης και δεν χρειάζεται βοήθεια.

Τα όσα ανακοινώνει ο δήμος Λαρισαίων:

Σχετικά με δημοσιεύματά σας αλλά και αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την περίπτωση συμπολίτη που απεικονίζεται σε φωτογραφία να έχει ξαπλώσει δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, σε περιοχή της πόλης της Λάρισας. θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τα εξής:

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων, από το βράδυ της περασμένης Κυριακής και μετά τις πρώτες αναρτήσεις διερεύνησαν την όλη υπόθεση. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι συνέχισαν την κοινωνική έρευνα και χθες Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Οπως προέκυψε πρόκειται για περίπτωση συμπολίτη που είναι γνωστή στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας πως ο εν λόγω συνάνθρωπος μας, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης, σίτισης ή στέγης. Πιθανότατα  ωστόσο να αντιμετωπίζει άλλου είδους προβλήματα.

Θέλουμε επίσης να διαβεβαιώσουμε πως οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων με ευαισθησία και κατανόηση προσεγγίζουν κάθε υπόθεση συνανθρώπου μας που χρήζει βοήθειας και στήριξης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here