Ατύχημα διέκοψε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Λάρισας

526

Δεν πρόλαβαν να ανέβουν στο λεωφορείο με προορισμό την Ελασσόνα οι επιβάτες του δρομολογίου των 9 π.μ. του ΚΤΕΛ Λάρισας και κατέβηκαν!

Κάθισαν στις θέσεις τους, έγινε ο έλεγχος των εισιτηρίων τους, ξεκίνησε ο οδηγός να διανύσει τη συνηθισμένη διαδρομή του, βγήκε από την έξοδο του σταθμού του ΚΤΕΛ στη Λάρισα και πραγματοποίησε αναγκαστική στάση, μετά από πενήντα μέτρα, επί της οδού Γεωργιάδου, από ένα αιφνίδιο ισχυρό τράνταγμα!

Επιβατικό αυτοκίνητο «έπεσε» στην πίσω πλευρά του λεωφορείου, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα, και αναστάτωσε τους επιβάτες, που ξαφνιασμένοι κοιτούσαν από τα παράθυρα να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Μέχρι να διαπιστωθεί ότι ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί και μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, με την άφιξη της Αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Γεωργιάδου συνεχίστηκε κανονικά στο ρεύμα της διπλής λωρίδας του δρόμου.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας και το δρομολόγιο πραγματοποιήθηκε κανονικά, αν και με μικρή καθυστέρηση.

Λ.Κ.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here