22 αγοραστές του εξωτερικού έρχονται να αγοράσουν τοπικά τυροκομικά προϊόντα!

377
  • 4ο Πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων του κλάδου Τροφίμων στις 12/6/2019 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ IMPERIAL

To Yπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Eπιμελητήριο Λάρισας και η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Enterprise Greece συνδιοργανώνουν το 4ο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων για εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Τροφίμων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα 12 Ιουνίου 2019, στο Larissa Imperial (10π.μ. – 17.00) όπου οι 20 ελληνικές εταιρείες του κλάδου, που δήλωσαν συμμετοχή θα συναντηθούν με συνολικά 22 αγοραστές από ΗΠΑ, Κίνα, Κορέα, Καναδά, Ευρώπη, ΗΑΕ, Αίγυπτο που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.
Το 4ο πρόγραμμα επιχειρηματικών συναντήσεων εντάσσεται στο στρατηγικό σχέδιο για την προώθηση του Αγροδιατροφικού κλάδου με σκοπό την προβολή προϊόντων ελληνικών εξαγωγικών εταιρειών καθώς και τη καθιέρωση της Ελλάδας ως χώρα παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντων, κάτι το οποίο καταγράφεται και στην ρεκόρ αύξηση των εξαγωγών για άλλη μία χρονιά.
Η φετινή διοργάνωση εστιάζει στον υποκλάδο των Τυροκομικών Προϊόντων και σηματοδοτεί την έναρξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος προβολής & προώθησης των Γαλακτοκομικών – Τυροκομικών προϊόντων της χώρας.
Οι επιχειρηματικές συναντήσεις υλοποιούνται με την υποστήριξη των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων των Πρεσβειών της Ελλάδας, τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στις εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου να πραγματοποιήσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με τους συμμετέχοντες αγοραστές, εκπροσώπους δικτύων διανομής και αλυσίδων λιανεμπορίου, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας καθώς επίσης να ενημερωθούν για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς-στόχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here