Λάρισα: Νεκρές κατσαρίδες “κατέκλυσαν” το κέντρο! – ΦΩΤΟ

1197

Με ένα θέαμα όχι και τόσο …ευχάριστο ήρθαν αντιμέτωποι οι περαστικοί στο κέντρο της Λάρισας αφού νεκρές κατσαρίδες είχαν “κατακλύσει” τον κεντρικό πεζόδρομο της Ρούσβελτ.

Οι καταστηματάρχες το πρωϊ που πήγαν να ανοίξουν τα μαγαζιά τους σκούπιζαν δεκάδες κατσαρίδες μπροστά από την πόρτα τους!

Το φαινόμενο στη Λάρισα το τελευταίο διάστημα είναι έντονο με αποτέλεσμα πολλά καταστήματα και διαμερίσματα να κάνουν απεντόμωση.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΕΥΑΛ:

«Για την καταπολέμηση παντός είδους ανεπιθύμητων εντόμων(κατσαρίδες κ.λπ.) στην πόλη της Λάρισας, η ΔΕΥΑΛ με εξωτερικό εξειδικευμένο συνεργείο πραγματοποιεί προληπτικές εφαρμογές στα ιδιόκτητα φρεάτια ακαθάρτων, στις πλατείες και σε σημεία με ιδιαίτερη ιδιομορφία στην πόλη, καθώς και κατασταλτικές εφαρμογές στα υπόλοιπα ιδιόκτητα φρεάτια ακαθάρτων όπου απαιτείται.

Οι εφαρμογές απεντόμωσης εκτελούνται μετά από τηλεφωνική ενημέρωση της υπηρεσίας μας. Παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται στη ΔΕΥΑΛ και στα τηλέφωνα 2410-687.129 και 2410-687.130(αρμόδιοι υπάλληλοι Νικόλαος Φασούλας και Ζωή Αγραφιώτη)».

Δείτε φωτογραφίες στο ilarissa.gr:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ