Λάρισα: Και στο καρφί και στο πέταλο

434

Γράφει το Καρφί

Βδομάδα ήταν και πέρασε, βδομάδα ήταν και πάει με ανοιχτή την εστίαση και κλειστά παπούτσια, λόγω βροχής… Μούσκεμα οι πρώτες μέρες επαναλειτουργίας των καφέ της πόλης, αλλά όλοι προσδοκούμε ανάσταση νεκρών… Που θα πάει; Θα έρθει!

Και μπορεί εντός των τειχών να υπάρχει ακόμα μούδιασμα, στο εξωτερικό τα πάμε περίφημα. Χαμός με το σκόρδο Πλατυκάμπου! Οι Ιάπωνες τρελάθηκαν και το θέλουν! Πολλές οι θεραπευτικές ιδιότητες και άριστης ποιότητας το σκόρδο που φυτρώνει στον Πλατύκαμπο του Δήμου Κιλελέρ… Θα το χρησιμοποιήσουν σε συμπληρώματα διατροφής! Ρίχνει και την πίεση…

Η πίεση στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων, από την άλλη, δεν φαίνεται να πέφτει ούτε και αυτή την εβδομάδα. Μπαράζ ανακοινώσεων και ερωταπαντήσεων για το δάνειο και για τα ταμειακά αποθέματα του Δήμου. Βαϊούλης και Καραλαριώτου ζητούν απαντήσεις. Έχει ή δεν έχει λεφτά ο Δήμος τελικά; Αναμπουμπούλα!

Αυτή η εβδομάδα, είναι εβδομάδα αναβρασμών τελικά. Φεύγουμε από το Δημοτικό συμβούλιο και μετακινούμαστε στα έδρανα της Βουλής, όπου  η κόντρα της εβδομάδας έχει άρωμα γυναίκας… Λιακούλη-Βαγενά στα χαρακώματα, με αφορμή τα 157 ακίνητα του Δήμου Λαρισαίων και το Υπερταμείο. Ανταλλάχθηκαν κάποια εκατέρωθεν πυρά, που ουδεμία σχέση είχαν με το προκείμενο και η κ. Λιακούλη απαίτησε την δημόσια συγγνώμη της κ. Βαγενά. Μόνο η Μπίζιου έμεινε εκτός κόντρας. Την επόμενη φορά!

Λίγο πριν γραφούν αυτές οι γραμμές, σκάει ανάρτηση Ντίνου Διαμάντου στο facebook. Σε μια άκρως παπαρατσίστικη φωτογραφία, ο κ. Διαμάντος πίνει τον καφέ του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του φωτογράφου, εμποδίζει την διέλευση των ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθώς το τραπεζάκι είναι πάνω σε ράμπα.  Μα τον Διαμάντο βρήκαν να κατηγορήσουν για θέματα ευαισθησίας ως προς αυτή την ομάδα συνανθρώπων μας; Ξέσπασε και με το δίκιο του…

Δια του λόγου το αληθές, δείτε την ανάρτηση:

Και η φωτογραφία: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here