Λάρισα: Και στο καρφί και στο πέταλο

938

Γράφει το Καρφί

Βδομάδα ήταν και πέρασε, βδομάδα ήταν και πάει… Την Περασμένη Κυριακή γιορτάστηκε με κάθε κορωνοτιμή ο Άγιος Αχίλλιος, μιας και ήταν η πρώτη μέρα που οι πιστοί μπορούσαν να συμμετέχουν στην λειτουργία, και όπως ήταν λογικό όλη η πολιτική ηγεσία του τόπου έσπευσε να προσκυνήσει την χάρη του. Στα highlights της μέρας, ο θερμός εναγκαλισμός  Κέλλα-Βαγενά. Αντάλλαξαν ευχές και αντισώματα!

Bonus: Το αντισηπτικό με το αντίδωρο στη είσοδο του ναού… Νέα ήθη, νέα έθιμα. Θα τα τηρήσουμε… πολύ σχολαστικά!

Η αρχή της εβδομάδας στιγματίστηκε με τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου, καθώς ο Δήμαρχος έφερε στο συμβούλιο το θέμα του δανείου των 4 εκ. ευρώ για την αναβάθμιση του στόλου της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου. Τελικά άκρη δεν βγήκε, αφού ο κ. Γαμβρούλας, επικεφαλής της Ορμής Ανανέωσης, έθεσε θέμα ελλιπούς ενημέρωσης. Δυναμικός ο νέος… Μένει να δούμε πως θα το χειριστεί ο παλιός…

Και κάπου στην μέση, είχαμε γιορτές και πανηγύρια. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης την Πέμπτη και η Ελένη Μενεγάκη μας ανακοινώνει ότι, μετά από 30 χρόνια στην τηλεόραση, του χρόνου δεν θα την δούμε πουθενά γιατί θέλει να ξεκουραστεί. Αααα κ. Μενεγάκη μου, κουράστηκες και εσύ. Δεν είναι όλοι Αγοραστός, που ανήμερα της γιορτής του αποφάσισε να ανακοινώσει  ότι θα είναι υποψήφιος ξανά στις επόμενες εκλογές… Ασυγκράτητος ο Περιφεριάρχης. Ήδη η επόμενη εκλογική αναμέτρηση απέκτησε ενδιαφέρον. Οψόμεθα!

Βέβαια, δεν ήταν ο μόνος εορτάζοντας ο Αγοραστός. Γιόρταζε και ο Τζανακούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων, πέταξε και το καρφάκι του για την ανακατασκευή του Μπεζεστενίου, αφού στη δική του θητεία, το 2010 παρακαλώ, ξεκίνησαν οι πρώτες προσπάθειες ανακατασκευής. Και φυσικά, συνόδευσε τα λεγόμενα του και με αντίστοιχες φωτογραφίες. Δια του λόγου το αληθές, δείτε την ανάρτηση του:

 

https://www.facebook.com/konstantinos.tzanakoulis/posts/1409355809251629

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here