Λάρισα: Και στο καρφί και στο πέταλο

856

Γράφει το καρφί

Περίεργη εβδομάδα αυτή που διανύουμε. Εν μέσω ιών, ουρών, καυσώνων και χορταριών είχαμε και το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων. Και κάπου στη μέση η αργία για τον πολιούχου μας. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για το αν θα ανοίξουν τα καταστήματα της Λάρισας…Ανοίγουν, δεν ανοίγουν, ανοίγουν, δεν ανοίγουν… Τελικά δεν άνοιξαν!

Πάντως αυτό με τα δελτία τύπου σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί κουραστικό, ειδικά αν είναι ανορθόγραφα. Πάρτε καλέ έναν άνθρωπο να γνωρίζει ελληνικά. Κρίμα είμαστε! Τι να σου κάνει και ο δημοσιογράφος; Πόσα να διορθώσει;

Πάντως οι Λαρισαίοι δεν χρειάστηκαν δελτίο τύπου για να βγουν στην αγορά την Δευτέρα. Γέμισαν οι δρόμοι. Ουρές έξω από τα καταστήματα, ουρές έξω από τις τράπεζες, ουρές παντού. Πως κάνουν στο Παζάρι κάθε χρόνο για να πάρουν χαλβά; Ε, έτσι έκαναν και έξω από το Ζάρα…

Εδώ που τα λέμε βέβαια, μετά από την καραντίνα την θες την ανανέωση. Ένα μαλλί, ένα ρούχο, ένα νύχι… Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Λαρισαίες δύο εβδομάδες τώρα. Ολική αναστήλωση σου λέει. Κοκέτες, όλα κ’ όλα. Έτσι κορίτσια μου, κακό μάτι μην σας δει!

Όλα έμοιαζαν κανονικά αυτή την εβδομάδα, αν εξαιρέσει κανείς τα κρούσματα στην Νέα Σμύρνη και τους μαζικούς ελέγχους. Με νταλίκα ήρθαν στην Λάρισα 21 οχήματα του ΕΟΔΥ… Συναντήθηκε και ο Αγοραστός με τον Αρκουμανέα… Πολύ στύλ ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ αλλά και ο δικός μας δεν πήγε πίσω.

Και για να κλείσει αισιόδοξα αυτή η εβδομάδα, πάρτε μια φωτογραφία που μυρίζει κανονικότητα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here