Λάρισα: Καταστηματάρχης άφησε απαράδεκτο σημείωμα σε αναπηρικό αμαξίδιο (ΦΩΤΟ)

1698

Το ότι σαν πόλη, δεν φημιζόμαστε για τις διευκολύνσεις που παρέχουμε στα άτομα με προβλήματα κίνησης ή σε άτομα που διαθέτουν οποιαδήποτε ειδική ανάγκη είναι γνωστό. Ότι το θράσος κάποιων όμως, θα έφτανε σε σημείο να κολλήσουν σημειώματα σε αναπηρικό αμαξίδιο Λαρισαίας, είναι κάτι που δεν περιμέναμε.

Χθες το βράδυ, στο Λίντο, γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου του ηθοποιού Κώστα Κρομμύδα. Σ’ αυτήν την παρουσίαση ήθελε να παρευρεθεί συμπολίτις μας, η οποία αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και μετακινείται με ειδικό αμαξίδιο.

Η γυναίκα, άφησε το αμαξίδιο της παραπλεύρως της εισόδου του Λίντο, κοντά σε βιτρίνα παρακείμενου καταστήματος.Όταν η γυναίκα κατέβηκε να παραλάβει το αμαξίδιο της, είδε κολλημένα πάνω του δυο σημειώματα από τον ιδιόκτητη του καταστήματος, τα οποία με καθόλου ευγενικό τρόπο, έδειχναν την ενόχληση του για το γεγονός ότι η γυναίκα  είχε αφήσει το όχημα της μπροστά στην βιτρίνα του και απειλούσε μάλιστα, ότι την επόμενη φορά θα καλέσει την τροχαία!

Δυστυχώς, σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι περιττά…

Δείτε την φωτογραφία που ανήρτησε η ίδια  στο facebook

Η ανάρτηση της στο facebook

Χθες στις 20.30 πάρκαρα το αναπηρικό μου αμαξίδιο δίπλα στην είσοδο του χώρου όπου θα γινόταν η παρουσίαση του βιβλίου “Μια νύχτα ακόμη του αγαπημένου συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα για να μπορέσω να παρευρεθω… διαβάστε με προσοχή τι μου εγραψε ο ιδιοκτήτης του διπλανού καταστήματος… Δεν είναι τυχαίο ότι είμαστε η χώρα με την χειρότερη αγωγή και συμπεριφορά στους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Αυτή δεν είναι πράξη πολιτισμένου ανθρώπου…τα συμπεράσματα δικά σας…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here