Λάρισα: Εξιτήριο μετά από τρεις μήνες για γυναίκα- Ποια η εικόνα για τα κρούσματα σε Βόλο και Τρίκαλα

557

Το πρωί της Τρίτης εξήλθε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας  μια γυναίκα Ρομά η οποία  είχε προσβληθεί  από κορονοϊό και νοσηλευόταν από τα μέσα Μαρτίου. Η γυναίκα διαμένει στον οικισμό της Νέας Σμύρνης. Στις επόμενες μέρες, εξιτήριο πρόκειται να πάρει και ένας 24χρονος Ρομά.

Σχετικά με τα υπόλοιπα κρούσματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες σε Τρίκαλα και Βόλο ο διοικητής του ΠΓΝΛ κ. Δημήτρης Κατσικονούρης τόνισε: «Για καλή τους τύχη τόσο η νεαρή κοπέλα από τον Βόλο όσο και ο άνδρας από τα Τρίκαλα ήταν αρνητικοί στα πρώτα τεστ που τους έγιναν, ωστόσο έχουν λάβει συγκεκριμένες οδηγίες τις οποίες καλούνται να εφαρμόσουν κατά γράμμα. Από την άλλη τα δυο ζευγάρια και το 2χρονο κοριτσάκι εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης και
είναι καλά στην υγεία τους.

“Από το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης βρίσκονται στο νοσοκομείο των ζευγάρι των ομογενών. Είναι μια κοπέλα 25 ετών μαζί με τον σύντροφο της 26ετών. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση από θέμα υγείας και οι δυο. Και το ζευγάρι οι Βολιώτες μαζί με το 2ετών παιδί τους είναι καλά. Με όσους είχαν έρθει σε επαφή κάναμε κανονικά ιχνηλάτηση, όπως απαιτείται με τα αποτέλεσμα μέχρι ώρας να είναι αρνητικά. Επίσης κάτοικοι που τους γνώριζαν και τους είχαν δει το διάστημα αυτό, ήρθαν από μόνοι τους και μας το είπαν και στα τεστ που τους κάναμε ήταν αρνητικοί. Ήταν μια κοπέλα από τον Βόλο και ένας νεαρός άνδρας από τα Τρίκαλα, με τους οποίους είχαν πάει για εκδρομή σε Τρίκαλα, Μετέωρα, Περτούλι”.

Όσο για τους γονείς τόσο της εγκύου όσο και του συζύγους της, βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους:

“Τα πρώτα τεστ έδειξαν αρνητικά, ωστόσο είναι σε καραντίνα με τα τεστ να επιλαμβάνονται για καθαρά προληπτικούς λόγους. Οι άνθρωποι είναι συνεργάσιμοι και γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουν”, καταλήγει ο διοικητής του ΠΓΝΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here