Κύκλοι προκαταρκτικής για Παπαγγελόπουλο: «Ήξεραν για Ρασπούτιν και δεν έκαναν τίποτα»

329

«Η απελπισία γεννά φαντάσματα», σχολιάζουν κύκλοι της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης και σημειώνουν: «Δεν εξηγείται διαφορετικά πώς ο κ. Βαξεβάνης και η παρέα του βλέπουν – ως συνήθως – νέους ύποπτους και off shore. Τώρα λοιπόν αποδίδουν άλλα πράγματα από αυτά που πραγματικά είπε η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου, «ξεχνώντας» πως σήμερα η ίδια εκ νέου επιβεβαίωσε ότι ο κ. Αγγελής της είχε πει ότι πίσω από τη στοχοποίησή του ήταν ο Παπαγγελόπουλος και όταν μιλούσαν για Ρασπούτιν και μεθοδεύσεις όλοι ήξεραν ότι αναφέρεται σε Παπαγγελόπουλο».

Οι ίδιοι κύκλοι υπογραμμίζουν ότι «η κ. Δημητρίου πήρε αποστάσεις και από την αντιθεσμική συνάντηση» Παπαγγελόπουλου – Παππά και Μιωνή στο Μαξίμου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Όλοι λοιπόν ήξεραν όταν έγραφε ο κ. Αγγελής ‘Ρασπούτιν’ σε ποιον αναφερόταν. Δυστυχώς όμως οι καταγγελίες αντί να ελεγχθούν άμεσα, έπρεπε να περάσουν 6 μήνες και ένα δημοσίευμα στον Τύπο για να διατάξει η εισαγγελέας τη διερεύνησή τους.

Ερωτηματικό αποτελεί γιατί η κυρία εισαγγελέας, όταν εξετάστηκε από τους αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου κ.κ. Σοφουλάκη και Ζαχαρή, στην ερώτηση για Ρασπούτιν, δήλωσε άγνοια. Επίσης γιατί εκεί δεν απάντησε αυτό που αποκάλυψε στην επιτροπή μας, ότι ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος», αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι και προσθέτουν: «Όσο κάποιοι φίλοι του κ. Αρτεμίου διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα και ανακαλύπτουν δήθεν off shore, με βουλευτές που ποτέ δεν ειπώθηκαν, δεν μπορούν να ξεπεράσουν την αποκάλυψη ότι μετά την παραίτηση Αγγελή, όλοι στον Άρειο Πάγο και στην κυβέρνηση ήξεραν ότι ο Ρασπούτιν είναι ο Παπαγγελόπουλος και δεν έκαναν τίποτα».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ