Κώστας Αχ. Καραμανλής: Έχουμε ήδη προγραμματίσει έργα ύψους πάνω από 13 δισ. ευρώ

342

Η επανεκκίνηση δεν θα είναι απλή υπόθεση, για την επόμενη μέρα μετά την κρίση, έχουμε ήδη προγραμματίσει έργα ύψους πάνω από 13 δισ. ευρώ, τονίζει σε συνέντευξή του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», και επισημαίνει ότι ελπίζει σε μια νέα κουλτούρα διεθνών συνεργασιών σε όλα τα θέματα, από τη δημόσια υγεία μέχρι φυσικά την οικονομία.

Λέει ακόμα ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση ή θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ή θα κινδυνεύσει» και τονίζει: «Πιστεύω ακράδαντα ότι ο δρόμος για την Ευρώπη είναι ένας: συνεργασία και αλληλεγγύη».

Κρίνοντας τη στάση της αντιπολίτευσης ο κ. Καραμανλής είπε ότι «έχει ξεκινήσει δυστυχώς ένα εμπόριο λαϊκισμού που δεν τιμά την αντιπολίτευση… Αυτές τις φωνές, η κοινωνία τις έχει απομονώσει… Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, επιτρέπεται η αντιπολίτευση, αλλά όχι ο πολιτικός χουλιγκανισμός».

Ο κ. Καραμανλής αναφερόμενος στις αερομεταφορές που πλήττονται αυτή την περίοδο λέει ότι «ο κλάδος των αερομεταφορών έχει εταιρείες που προσφέρουν πολλά στην ελληνική οικονομία και είμαστε αποφασισμένοι να τον προστατεύσουμε», προσθέτει ότι «τα δρομολόγια προσαρμόζονται στα δεδομένα της κρίσης. Μπορώ να δεσμευτώ όμως πως ό,τι κι αν συμβεί δεν θα αφήσουμε κανένα νησί χωρίς σύνδεση».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ