Κωνσταντίνος Ζαφείρης: Μια δυναμική προσωπικότητα στο πλευρό του Γιώργου Μανώλη

718

Η συνηθισμένη συζήτηση  ανάμεσα σε παρέες, το τελευταίο διάστημα, είναι φυσικά οι εκλογές. Ποιος κατεβαίνει με ποιον, τι λένε τα προγνωστικά και πως στελεχώνονται τα ψηφοδέλτια, αποτελούν το θέμα των ημερών και όχι άδικα. Μέσα σ’ όλη αυτή την δημιουργική φασαρία, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον κ. Κωνσταντίνο Ζαφείρη, ο οποίος αποφάσισε να συμμετάσχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός  σύμβουλος με τον συνδυασμό ”Νέα Δύναμη” του Γιώργου Μανώλη.

Ο Κωνσταντίνος Ζαφείρης  είναι αρχιτέκτων μηχανικός και τοπογράφος μηχανικός και φέτος αποφάσισε να συστραυτευθεί στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Τεμπών, κ Μανώλη, με σκοπό να βοηθήσει τον Δήμο Τεμπών να αλλάξει πρόσωπο.

Άνθρωπος δυναμικός και συνηθισμένος στην απαιτητική καθημερινότητα αλλά και ιδιαίτερα ακριβής και αποτελεσματικός, λόγω επαγγέλματος, πιστεύει στην αλλαγή και θεωρεί ότι όλα αλλάζουν αν αφιερωθεί ο κατάλληλος χρόνος και η απαιτούμενη προσπάθεια.

Δηλώνει έτοιμος για τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει και σίγουρα αποτελεί δυνατό χαρτί στα χέρια του κ. Μανώλη.

Δείτε το πλούσιο βιογραφικό του

Ονομάζομαι  Κωνσταντίνος Ζαφείρης του Μιχαήλ και είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και Τοπογράφος Μηχανικός. Γεννήθηκα στην Λάρισα στις 02/01/1980 και έζησα τα σχολικά μου χρόνια στο 15ο δημοτικό , 14ο Γυμνάσιο και 9ο Λύκειο, απ’ όπου αποφοίτησα το 1997.

Εισήχθηκα  στο  Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής, Οικοδομικής και Γεωδαισίας  Σόφιας το  1998. Διατέλεσα μέλος φοιτητικών παρατάξεων αλλά και της νεολαίας του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος.

Το 2007, εργάστηκα στην Τερνα (μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες ) σε ένα από τα μεγαλύτερα έργα των Βαλκάνιων και το 2011 ίδρυσα το τεχνικό μου γραφείο στην Λάρισα, όπου και δραστηριοποιούμαι. Εκπονώ μελέτες και κατασκευές καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος,  αδειών δόμησης κτιρίων, ενεργειακών επιθεωρήσεων, ρυθμίσεις αυθαιρέτων και σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων. Επίσης συνεργάζομαι με κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Γιατί αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση;

Είμαι άνθρωπος κοινωνικός, δραστήριος και πολυπράγμων, αποφάσισα μετά από σοβαρή σκέψη να ασχοληθώ φέτος ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Στο πρόσωπο του Γεωργίου Μανώλη και του συνδυασμού ”Νέα Δύναμή”, βρήκα την εμπιστοσύνη που έψαχνα. Κύριος  σκοπός μου είναι, η αναβάθμιση της περιοχής του Δήμου Τεμπών, η αναμόρφωση και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της περιοχής,  όπως και η εκμετάλλευση του πλούτου της περιοχής σε θέματα ενέργειας, τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα. Στόχος μου μου είναι να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον για να παραμείνει και να επιστρέψει η νεολαία στο Δήμο μας. Ο Δήμος Τεμπών μας χρειάζεται όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ