ΚΚΕ: Προσπάθεια επιβολής στο λαό μιας «μάσκας σιωπής» το διάγγελμα του πρωθυπουργού

375

Στο διάγγελμα της Δευτέρας (13/04) του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε μέσω σχολίου του το γραφείο Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

«Όλες αυτές τις ημέρες η κυβέρνηση προσπάθησε να αποκρύψει, πίσω από την αποθέωση της ατομικής ευθύνης, τις μεγάλες κρατικές ελλείψεις, καθώς και το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι είναι τα μεγάλα θύματα της πανδημίας», αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Και προσθέτει: «Σήμερα, με επικοινωνιακά λόγια συμπάθειας για τους εργαζόμενους και τους υγειονομικούς, προσπαθεί να χτίσει το αφήγημα της επόμενης ημέρας, που στον πυρήνα του έχει την επιβολή στο λαό μιας “μάσκας σιωπής” για όλα αυτά που του ετοιμάζουν».

Καταληκτικά επισημαίνεται: «Η πραγματικότητα, όμως, είναι αμείλικτη. Οι μεγάλες ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας, παρά τα μπαλώματα, η ανασφάλεια, η ανεργία, η πλήρης αποσάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, αργά ή γρήγορα, θα αποκαλύψουν την προσπάθεια να φορτωθεί από το κεφάλαιο, την Ε.Ε. και τις κυβερνήσεις και αυτή η κρίση στους εργαζόμενους και τους λαούς».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ