Καταγγελία του ΜέΡΑ25 για απλήρωτους νοσοκομειακούς γιατρούς

302

Επίθεση στην κυβέρνηση επειδή «οι νοσοκομειακοί γιατροί καταγγέλλουν πως οι επικουρικοί συνάδελφοι τους που διορίστηκαν μέσα στην πανδημία παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες», εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ΜεΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης.

Στη δήλωσή του, ο κ. Κριθαρίδης επισημαίνει ότι «προφανώς το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι αποτελεσματικό μόνο στο να καταστέλλει τις διαμαρτυρίες τους, να αντιμετωπίζει τα αιτήματα τους με ξύλο και χημικά, να τους εκπαραθυρώνει από το δημόσιο σύστημα υγείας μετά το πέρας των συμβάσεων τους, να τους αφήνει παντελώς έκθετους χωρίς μέσα προστασίας και υλικοτεχνική υποστήριξη στην μάχη τους έναντι του κορονοϊού και ενίοτε να τους ‘χειροκροτά’».

Κατά τα λοιπά, προσθέτει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, «το ίδιο επιτελικό κράτος της ΝΔ δεν είναι ικανό να τους πληρώσει τα δεδουλευμένα, τις υπερωρίες, να τους μονιμοποιήσει τις συμβάσεις, να τους ενισχύσει με πόρους και υλικά. Αυτό το επιτελικό κράτος άνοιξε σήμερα την πόρτα του στον τουρισμό, με όραμα τα ΣΔΙΤ στην υγεία».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ