#Κανείς Μόνος: Πάμε Γηροκομείο!

227

Μια πρωτότυπη «Πορεία Αγάπης»,  ξεκινά σήμερα στις 12 το μεσημέρι, με περπάτημα από την  Κεντρική Πλατεία της Λάρισας μέχρι το Γηροκομείο,  προκειμένου να παραδοθούν τα τρόφιμα και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους διοργανωτές της εκδήλωσης «Πάσχα με Σύμβολα και Συναισθήματα»,  στους ηλικιωμένους τρόφιμους.  

 Οι διοργανωτές της εκδήλωσης καλούν όλους τους πολίτες να βοηθήσουν στην προσπάθεια που γίνεται και σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι με τις προσφορές τους και στη συνέχεια, να συμμετέχουν, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, στην πορεία αγάπης , περπατώντας όλοι μαζί προς το Γηροκομείο της πόλης, συμβολίζοντας με τον τρόπο αυτό, το «άνοιγμα» ενός δρόμου επικοινωνίας με το φορέα και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα είδη που συλλέγονται είναι :

Τσουρέκια, Σοκαλατένια αυγά, Τυρί Φέτα συσκευασμένο, Κρέας (2-4 μερίδες αρνί), Μουστάρδα,  Είδη αρτοποιίας (κρουασάν, κριτσίνια, παξιμάδια, φρυγανιές), χυμοί.

Επίσης, στο «ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» συγκεντρώνονται οι προσφορές των Λαρισαίων, οι οποίες θα παραδοθούν στην Διοίκηση του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας

Οι συνδιοργανωτές καλούν τους συμπολίτες, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα προστασίας,  να συμμετέχουν στη δράση συλλογής τροφίμων, καθώς, μέσα από ένα μικρό δείγμα της προσφοράς του καθένα,   δίνουμε ένα  ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης,  διατρανώνοντας ότι στον τόπο μας, παρά τη συγκυρία, είμαστε και το ΠΑΣΧΑ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  #Κανείς_Μόνος. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here