Καμμένος: Οι δικοί μου άνθρωποι με πούλησαν πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών

356

Για την περιβόητη περίοδο που προηγήθηκε της υπογραφής της Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και το τι ακολούθησε μετά, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, με το Νίκο Χατζηνικολάου.

«Την κυβέρνηση δεν μπορούσα να την ρίξω. Οι άνθρωποι οι δικοί μου με είχαν πουλήσει από πριν. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μην κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Μου έλεγαν και ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας πως  τα Σκόπια δεν θα τηρούσαν τη Συμφωνία και δεν θα φτάναμε στην υπογραφή. Αλλά τελικά και στην υπογραφή φτάσαμε και τα Σκόπια δεν τηρούν την Συμφωνία, γι αυτό το λόγο λέω πως είναι μια άκυρη συμφωνία» τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εταίρος και συμπλήρωσε: «Εγώ έφυγα από την πολιτική σκηνή μετά την υπογραφή της Συμφωνίας και οι Μακεδονομάχοι τελικά την τίμησαν. Η συμφωνία μου με τον Τσίπρα έγινε πάνω στην κρίση. Ο Τσίπρας ήταν Αριστερός αλλά δεν ήταν ΠΑΣΟΚ. Τηρήσαμε όλα όσα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή εκτός από τις Πρέσπες».

«Δεν μετάνιωσα τη συνεργασία με τον Τσίπρα. Τα στελέχη μας που πήγαν μαζί του πήγαν μόνα τους. Κακία δεν κρατάω σε κανέναν αλλά έχω πικρία με αυτούς που τους έκανα βουλευτές και έμπαιναν στο σπίτι μου. Το λάθος που έκανε ο Τσίπρας με τις Πρέσπες ήταν τεράστιο. Δεν έχουμε βρεθεί από κοντά αλλά μιλάμε στο τηλέφωνο» σημείωσε μιλώντας για τον πρώην κυβερνητικό του εταίρο και πρόσθεσε: «Πρέπει να κάνει ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και όποιος είναι βαρίδι να του δώσει την Κουμουνδούρου και να του πει να την κάνει μαυσωλείο. Έχει πολλούς από κάτω του που τον υπονομεύουν. Απέδειξε ότι είναι περισσότερο σοσιαλδημοκράτης και κεντροαριστερός απ’ ότι αριστερός».

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να ενεργοποιηθεί και πάλι στην κεντρική πολιτική σκηνή. «Αυτή τη στιγμή κάνω αγρανάπαυση. Θεωρώ πως τώρα δεν μπορώ να προσφέρω κάτι στην πολιτική ζωή. Αλλά οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι ένας ζωντανός οργανισμός και δεν αποκλείεται αν οι συνθήκες το απαιτήσουν να ενεργοποιηθεί και πάλι. Εύχομαι να μην χρειαστεί. Οι συνθήκες τώρα δεν ευνοούν την επιστροφή μου» τόνισε.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here