Υποτροφία για το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

75

Τη δυνατότητα να σπουδάσει με υποτροφία στο ιστορικό Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, έχει μαθητής/μαθήτρια με καταγωγή από τη Φθιώτιδα ή τις Κυκλάδες. Το ΕΠΑΛ, στο πλαίσιο του μακρόχρονου προγράμματος υποτροφιών και με τη χρηματοδότηση της “Hellafarm προκηρύσσει μία πλήρη υποτροφία διδάκτρων, διαμονής και σίτισης και για τα τρία έτη σπουδών.

Αφορά αποφοίτους Γυμνασίου με καλή επίδοση στη σχολική βαθμολογία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την αίτησή τους εδώ. Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται: «Υποτροφία Hellafarm». Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών λήγει την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 και οι ενδιαφερόμενοι, θα κληθούν σε συνέντευξη με τα μέλη της Επιτροπής Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Κύριος στόχος της συνέντευξης είναι να δοθεί η δυνατότητα στην επιτροπή να διερευνήσει περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας, των προοπτικών και της καταλληλότητας των υποψηφίων.

Το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής συνδυάζει την παροχή γενικής εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα προσφέρει επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Γεωπονίας, των Τροφίμων και του Περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εγγραφών στα τηλέφωνα 2310492758 και 2310492848 καθώς και με e-mail στο admissions@afs.edu.gr.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here