Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη το χρυσό δελτίο που κερδίζει 6.156.000 € – Τα πήρε όλα με μόλις 3 ευρώ

77

Το τζόκερ ανέδειξε ακόμα έναν εκατομμυριούχο στη Θεσσαλονίκη. Σε πρακτορείο επί της βασιλίσσης Όλγας κατατέθηκε το μαγικό δελτίο, με τα σενάρια στην πόλη να δίνουν και να παίρνουν…

Η κλήρωση του τζόκερ έστρεψε τα φώτα στη Θεσσαλονίκη. Η πόλη «ψάχνει» τον κάτοχο του χρυσού δελτίου. Ήταν ένα και μοναδικό αυτό που κέρδισε στην πρώτη κατηγορία και πήρε όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί. Πάνω από 6 εκατομμύρια, που φυσικά εξασφαλίζουν τόσο τον παίκτη όσο και ολόκληρη την οικογένειά του. Το πρακτορείο επί της βασιλίσσης Όλγας άνοιξε και ο ιδιοκτήτης δέχεται την ίδια ερώτηση. Αν γνωρίζει την ταυτότητα του νικητή. Απαντάει αρνητικά, με όλους να εύχονται τα εκατομμύρια, να έχουν καταλήξει σε κάποιον που τα είχε ανάγκη για την οικογένειά του.

Ο τυχερός ή η τυχερή πλήρωσε, μάλιστα, πλήρωσε μόλις 3 ευρώ για να βρει τους 5+1 τυχερούς αριθμούς του τζόκερ. Δεν επρόκειτο για τυχαία επιλογή. Κάτι που σημαίνει ότι οι αριθμοί συμπληρώθηκαν από τον υπερτυχερό παίκτη, πιθανότατα σε μια έμπνευση της στιγμής.

Κάποιοι στη Θεσσαλονίκη έχουν ξεκινήσει να κάνουν υπολογισμούς. Αφαιρούν τους φόρους και τονίζουν πως τα καθαρά χρήματα που θα μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό θα πλησιάζουν τα 5 εκατομμύρια. Στην κλήρωση τζόκερ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου η συμμετοχή ήταν στα ύψη και ο νικητής έγινε ο πρώτος του 2023.

Παράλληλα στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν πέντε επιτυχίες σε Λάρνακα (2), κέντρο Αθήνας, Καλλιθέα και Λεμεσό οι οποίες κερδίζουν το ποσό των 20.817,06 ευρώ έκαστη.

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν την Τρίτη ήταν οι 3, 9, 18, 33, 44 και Τζόκερ το 16. Σημειώνεται ότι το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ την Πέμπτη (12/1)είναι €600.000 τουλάχιστον.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

Πηγή: newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here