Σακελλαροπούλου: Στη σκέψη μας σήμερα όσοι βρίσκονται μακριά από την πατρίδα και τις οικογένειές τους

166

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα με ναυτικούς, στρατιώτες, ακόμη και με ομογενείς της μακρινής Ωκεανίας που είναι πολύ μακριά από τα σπίτια τους.

«Στη σκέψη μας σήμερα όσοι βρίσκονται μακριά από την πατρίδα και τις οικογένειές τους. Ευχήθηκα για το νέο έτος σε ομογενείς στη Νέα Ζηλανδία και μέλη των ενόπλων μας δυνάμεων σε ακριτικά φυλάκια, αεροπλάνα και πλοία, καθώς και στο πλήρωμα υπερπόντιων ελληνικών δεξαμενόπλοιων» έγραψε στο Twitter.

Πρωτοχρονιά χωρίς ανταλλαγή ευχών στο Προεδρικό Μέγαρο

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν θα ανταλλάξει δια ζώσης ευχές και χειραψίες με τους πολιτικούς αρχηγούς, τα μέλη της κυβέρνησης, τους εκπροσώπους των κομμάτων και τα στελέχη που υπηρετούν σε κρίσιμους τομείς της ελληνικής επικράτειας. Το πολύ πολύ να υπάρξουν τα σχετικά τηλεφωνήματα, αλλά μέχρι εκεί.

Το θέμα συζητήθηκε στην Ηρώδου Αττικού μήπως και γινόταν περιορισμένα μια ανταλλαγή ευχών μονάχα με τους πολιτικούς αρχηγούς, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και επιλεγμένα μέλη της Ιεραρχίας της Ελλάδος αλλά και πάλι απορρίφθηκε.

Έτσι, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021 δεν πρόκειται να δούμε τη γνωστή ουρά από προσκεκλημένους να περιμένει να χαιρετήσει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε τα καθιερωμένα πηγαδάκια μεταξύ των πολιτικών.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here