Πόσοι έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα: Η απάντηση του Βασίλη Κικίλια

238

Στον αριθμό των ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής στην Ελλάδα αναφέρθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων συντακτών από το υπουργείο Υγείας, αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος υπουργός επισήμανε πως μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί 1.763 συμπολίτες μας, εκ των οποίων 1.695 υγειονομικοί, ενώ οι υπόλοιποι 68 έγιναν σε πολιτικό και πολιτειακό προσωπικό της χώρας.

Αναφορικά με το πότε θα επεκταθεί η διαδικασία του εμβολιασμού και σε άλλους πολίτες της χώρας, απάντησε: «Με βάσει τον σχεδιασμό μας θα επεκτείνουμε τον εμβολιασμό μας από τις 4 Ιανουαρίου», για να επισημάνει πως αναμένεται όλοι αυτοί οι εμβολιασμοί των υγειονομικών να ολοκληρωθούν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά για το πιστοποιητικό εμβολιασμού και εάν θα επιδεικνύεται από τους πολίτες στις δημόσιες δραστηριότητές τους, όπως για παράδειγμα τα ταξίδια, είπε πως δεν υπάρχει τέτοια σκέψη, καθώς το έγγραφο αυτό «είναι για ιδία χρήση».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here