Πλακιωτάκης για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό: Είχα υψηλό πυρετό για μέρες και χαμηλό οξυγόνο

162

Για την περιπέτεια που πέρασε για αρκετές ημέρες έχοντας προσβληθεί από τον κορονοϊό μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων (Πέμπτη 24/12) ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης την Τρίτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύτηκε για 25 μέρες.

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό στις 24 Νοεμβρίου, οι πρώτες μέρες κύλησαν με υψηλό πυρετό, εκείνο όμως που με ανησύχησε ήταν ότι έπεσε το οξυγόνο μου. Γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμη η νοσηλεία μου στο νοσοκομείο. Από την ώρα που άρχισε η φαρμακευτική αγωγή και να σταθεροποιείται η κατάστασή μου, τα πράγματα κύλησαν ομαλά. Ωστόσο, μέσα στην ατυχία μου χτυπήθηκα και από μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη κι αυτό με πήγε λίγο πίσω» είπε στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Πλακιωτάκης εξήγησε ότι τηρούσε με «θρησκευτική ευλάβεια» τα μέτρα προστασίας και ακόμα δεν ξέρει πώς κόλλησε σημειώνοντας ότι «κανείς δεν είναι άτρωτος». Σε αυτή τη φάση, όπως είπε, και μετά από 25 μέρες νοσηλείας νιώθει ακόμα κόπωση, ωστόσο ανακτά σιγά σιγά τις δυνάμεις του.

Τέλος έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορονοϊό, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος θα το κάνει, καθώς τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here