Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον άνδρα που σήκωσε τη σημαία του ΠΑΣΟΚ στη Ζιμπάμπουε

5030

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο νεαρός Βασίλης Μίγκος μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη, συναντήθηκε ο νεαρός που σήκωσε τη σημαία του ΠΑΣΟΚ στη Ζιμπάμπουε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

@vasilismigos_

Το ΠΑΣΟΚ ειναι εδώ. Ανέτειλε ο ήλιος ξανά #pasok #Μαύρη Θύελλα #LaPositiva #fyp #tiktokgreece #fypシ #φυ #mpesfypgamw #εκλογες2023 #Zambia#Zimbabwe @ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής @Nikos Androulakis

♬ Kalimera Ilie – Starlite Orchestra

Σε ένα βίντεο από τη Ζιμπάμπουε, που ανέβηκε στο προφίλ του νεαρού μετά τις εκλογές, ο Βασίλης Μίγκος μαζί με ντόπιους, κρατούν τη σημαία του ΠΑΣΟΚ, χορεύουν σε τοπικούς ρυθμούς ενώ ακούγεται ο ύμνος του κόμματος, το περίφημο «Καλημέρα Ήλιε».

Σε άλλο βίντεο από τις 10 Μαΐου και πάλι μαζί με ντόπιους φωνάζουν «υποστηρίζουμε ΠΑΣΟΚ»!

@vasilismigos_

ΠΑΣΟΚ παντού #pasok#Ζιμπαμπουε #εκλογες2023 #debate #fyp #foryou #φυ #mpesfypgamw @ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

♬ Kalimera Ilie – Starlite Orchestra

Σήμερα, ο νεαρός ανέβασε στο TikTok βίντεο από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ανδρουλάκη και πάλι υπό τους ήχους του «Καλημέρα Ήλιε». «Αρχή της προεκλογικής περιόδου και μαζί με τον Νικόλα τον Ανδρουλάκη ξεκινάμε δυνατά, δυναμικά» λέει ο Βασίλης Μίγκος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

@vasilismigos_

Απο την Ζιμπάμπουε στην Αθήνα @Nikos Androulakis #pasok #LaPositiva #fyp #fypシ #tiktokgreece #mpesfypgamw #φοργιου #εκλογες2023 @ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής @Panagiotis Doudonis

♬ Kalimera Ilie – Starlite Orchestra

Πηγή: in.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ