«Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας!» – Η ανάρτηση της Αλεξανδράκη που δίνει τέλος στις φήμες για Αλεξάνδρου και Τούνη

111

Από προχθές η είδηση της εγκυμοσύνης της Ιωάννας Τούνη είναι στα τοπ θέματα της επικαιρότητας αφού η γνωστή influencer το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να γίνεται μητέρα. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που απόρησαν με τη στάση του, αφού παρά τις πολλές ώρες που έχουν περάσει από τη στιγμή της ανακοίνωσης δεν έχει ανεβάσει κάτι σχετικό με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του. Η καλή φίλη και γειτόνισσα του ζευγαριού Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανέβασε ένα μακροσκελές ποστ στο instagram με το οποίο ξεκαθάρισε τα πάντα.

H ανάρτηση της Αλεξανδράκη

16 Μαΐου !
Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου !
Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία !
2 άνθρωποι που υπέρ αγαπάω θα γίνουν γονείς !

Μπήκαμε στο γυμναστήριο , πήγαμε στη τουαλέτα , της έδειξα πως να κάνει το τεστ (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει μου το δίνει και ρωτάει ,, ο σταυρός που βγάζει τι είναι ? Έχω μείνει παγωτό , κυριολεκτικά !!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω είσαι έγκυος??? Είσαι έγκυος !!
Ναι είσαι έγκυοοοος !!! Είσαι έγκυος !! Είσαι σίγουρα έγκυος !! Θα κανείς μωρό ! Θα γίνεις μάνα ! Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας ! Σοκκκ είσαι έγκυος !!!! Βγαίνουμε απ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα !

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου να έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα !

Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή !

Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι ! Όσο φόβο , άγχος αγωνία κι αν έχετε μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα ! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”
Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε !
Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ
@j.touni
@dimitris_alexandrou

Το ποστ της Αλεξανδράκη για τους Τούνη και Αλεξάνδρου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here