Κώτσηρας: Έχουμε πολλές, καινοτόμες και σύγχρονες ιδέες για τη Δικαιοσύνη στη χώρα μας

173

«Ξεκινάμε δουλειά για να πραγματώσουμε το μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης που έχει ήδη αρχίσει», δηλώνει ο νέος υφυπουργός Δικαιοσύνης, αρμόδιος για θέματα διεθνούς συνεργασίας και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Γιώργος Κώτσηρας στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του.

Μιλώντας στο Mega, ο 36χρονος υφυπουργός επεσήμανε ότι έχει ήδη γίνει τεράστια προσπάθεια από το υπουργείο Δικαιοσύνης το τελευταίο διάστημα προκειμένου να υπάρξει το περιβάλλον εκείνο που θα βοηθήσει ώστε να υπάρξει η επιτάχυνση της δικαιοσύνης., υποσχόμενος ότι οι ιδέες που θα κατατεθούν θα είναι «πολλές, καινοτόμες και σύγχρονες».

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στη δυτική Αττική λόγω πανδημίας εξαιτίας της πανδημίας ο κ. Κώτσηρας επεσήμανε τη δυσκολία της συγκυρίας για τους κατοίκους της περιοχής, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και την ανησυχία των κατοίκων, αλλά πρέπει θα βγούμε από την κρίση δυνατοί και υγιείς».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here