Καταγγελία ότι στήνουν γλέντι γάμου 1.500 ατόμων στην Κρήτη εν μέσω πανδημίας

259

Καταγγελία στην Κρήτη ότι στήνουν γλέντι γάμου 1.500 ατόμων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Την αποκάλυψη έκανε σύμφωνα με το Flashnews το Ράδιο Κρήτη 101,5 και πως την ίδια όμως ώρα φέρεται ότι ξενοδοχεία είναι έτοιμα να αναλάβουν να παρέχουν την υπηρεσία χωρίς λέγοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα». Όλα αυτά βέβαια πριν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον κορονοϊό

Μιλώντας στο Flashnews.gr ιδιοκτήτης εταιρείας κέτερινγκ Θόδωρος Καλαθάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ και μάλιστα τόνισε πως ο ίδιος ήταν που δέχτηκε το τηλεφώνημα από την ενδοχώρα του Ηρακλείου προκειμένου να αναλάβει γάμο με 1.500 καλεσμένους.

«Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία η οποία μου ζήτησε υπηρεσίες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου για γάμο παρουσίας 1.500 ατόμων. Όπως αντιλαμβάνεστε της αρνήθηκα γιατί είναι επικίνδυνο και την προέτρεψα και την ίδια να κάνει το ίδιο ωστόσο εκείνη μου απάντησε πως “εμάς δεν μας πιάνει κορονοϊός” και πως “δεν γίνεται να αναβάλω τον γάμο του παιδιού μου 10 ημέρες πριν” και έκλεισε το τηλέφωνο εμφανώς εκνευρισμένη αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πάει σε άλλους συναδέλφους μου».

Στην συνέχεια ο κ. Καλαθάκης τόνισε πως «πληροφορίες στον κύκλο μου λένε πως απευθύνονται διάφοροι σε συναδέλφους μου και τους ζητούν να προχωρήσουν στην οργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων όπου καταλαβαίνετε πως αυτό αποτελεί εθνικό κίνδυνο λόγω της πανδημίας».

Όσο για το αν συνάδελφοι του θα αποδεχτούν αυτές τις προτάσεις, τονίζει στο Flashnews.gr ότι «δεν μπορώ να το πω με σιγουριά και δεν μπορώ να πάρω το βάρος των αποφάσεων κάποιων άλλων ανθρώπων. Όμως, ταπεινή μου άποψη είναι πως δεν θα δεχτούν».

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here