Ιατροδικαστής: Η μητέρα μέσω των συνεντεύξεών της μας έδωσε στοιχεία για να λύσουμε το μυστήριο

224

Με την υπόθεση θανάτου των τριών αδερφών στην Πάτρα να έχει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας και με τη λύση του μυστηρίου να είναι πολύ κοντά -όπως όλα δείχνουν- ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, μίλησε για σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης.

Την ώρα που οι πληροφορίες θέλουν τις Αρχές να έχουν καταλήξει σε συμπέρασμα και να περιμένουν το πόρισμα των ιατροδικαστών, ο κύριος Λέων, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», τόνισε πως η μητέρα των κοριτσιών έχει σκιαγραφήσει τον θάνατό τους.

Και συμπληρώνει:

«Η μητέρα, αν δούμε τις συνεντεύξεις, μας περιγράφει ουσιαστικά την στιγμή του θανάτου του κάθε παιδιού».

Ο κ. Λέων υπογραμμίζει ότι τα ευρήματα τόσο των παθολογοανατόμων όσο και των ιατροδικαστών που ασχολήθηκαν με την υπόθεση ήταν σωστά, εκτός μόνο από την υπόθεση του πρώτου θανάτου που αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια.

«Ποτέ δεν κάναμε λάθος στα ευρήματα. Αυτό που ήταν προβληματικό, ήταν η πρώτη αιτία θανάτου που έλεγε ηπατική ανεπάρκεια».

Ωστόσο, οι δηλώσεις της μητέρας και οι συνεντεύξεις της «είναι πολύ σημαντικές, αφού μας περιγράφει ουσιαστικά έναν θάνατο από έλλειψη οξυγόνου και να βλέπεις μια αιτία θανάτου ηπατική ανεπάρκεια, δεν ταιριάζει».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, «ο ασφυκτικός θάνατος είναι δύσκολο να διαγνωστεί αμέσως. Έχουμε μια σειρά ευρημάτων, χρειάζεται πολλή μελέτη και να αποκλειστούν άλλα πράγματα και μετά να καταλήξουμε».

Την ίδια ώρα, δημοσιευόταν άλλη μία συνέντευξη της μητέρας. Αυτή τη φορά, στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», όπου η ίδια ξεσπά ουσιαστικά, για εκείνους που την κατηγορούν για το θάνατο των παιδιών της. «Δεν είμαι στα όριά μου. Είμαι ήδη…πολύ εκτός ορίων» λέει μεταξύ άλλων. Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here