Η καλοκαιρία έφερε εξορμήσεις για τον κόσμο παρά το lockdown – Δείτε εικόνες από την Αττική

154

Οι ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σχεδόν σε όλη την Ελλάδα έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο να βγει από το σπίτι του και να απολαύσει μια βόλτα, στην πλειονότητα των περιπτώσεων έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έτσι, οι πολίτες μπόρεσαν να «ξεχάσουν» για λίγο το lockdown.

Οι εικόνες που έρχονται από την Αττική είναι χαρακτηριστικές. Αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να πάνε μία βόλτα στο παραλιακό μέτωπο του λεκανοπεδίου, με τη Γλυφάδα και το Καβούρι να είναι μεταξύ των προτιμήσεων.

Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρήθηκαν άτομα που δεν φορούσαν μάσκα, που δεν έδειξαν να τους πτοούν οι περιπολίες των αστυνομικών, ωστόσο αυτές ήταν οι εξαιρέσεις του κανόνα.

Επίσης, ένα μέρος του κόσμου προτίμησε να επισκεφθεί μέρη με μεγαλύτερο υψόμετρο, όπου θα έχει στο… πιάτο του την Αθήνα, η οποία όσο έπεφτε ο ήλιος γινόταν και πιο μαγευτική. Μάλιστα, εκεί ο κόσμος ήταν αρκετά λιγότερος σε σχέση με τις περιοχές που έχουν θάλασσα.

Αυτή ήταν και μια από τις τελευταίες ευκαιρίες για έξοδο με καλό καιρό, καθώς από την Τρίτη το σκηνικό σε όλη τη χώρα αναμένεται να αλλάξει.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here